Niagara este cea mai importantă culoare a sezonului primăvară-vară 2017. Este un albastru clasic denim, denumit și culoarea simplității, confortului și a seninătății. O nuanță universală ce se combină cu orice culoare: de la nuanțe aprinse, până la pastelate.

Primrose Yellow este nuanța florii primula. Aceasta oferă căldură, energie și ridică buna dispoziție. Culoare a soarelui, se potrivește cu un albastru profund și nuanța neutră de Hazelnut.

Printre colecțiile de modă din sezonul primăvară-vară se poate observa nuanța Lapis BlueIntensă și total opusă celei de Primrose  Yellow, dar împreună se completează perfect. Lapis Blue este minunat într-o componență unică, dar se asortează și cu alte culori aprinse, intrate în topul celor mai populare din sezon.

Flame, nuanța de roșu arzător, care se evidențiază în mod deosebit pe fundalul celorlalte nuanțe din paleta sezonului. Este o culoare ce nu se recomandă să fie combinată cu alte nuanțe.

Island Paradise, nuanța apelor marine. Un albastru incolor ideal pentru garderoba de primăvară-vară. De la rochiile de vară, până la ploverele lejere și paltoanele de toamnă, se privește foarte bine. Se  potrivește cu Pale Dogwood și Hazelnut.

Pale Dogwood sau rozul pudrat se privește frumos pe texturi ca mătasea fină, sifon și cashmere. Nuanța se aseamănă cu Rose Quartz de anul trecut, însă este mai deschis, oferă lejeritate și liniște ținutelor și reprezintă inocența și puritatea. Se combină cu nuanțe ca Hazelnut, Island Paradise și Niagara.

Greenery este o nuanță suculentă de verde. O culoare vie ce se potrivește perfect în garderoba viitorului sezon. La fel ca și galbenul intens, ne apropie de natură și ne ridică starea de spirit.

Pink Yarrow este o nuanță cheie care greu s-ar potrivi cu alte culori. Unica nuanță cu care poate fi combinată este verdele estompat Kale.

Kaleo nuanță a frunzelor de Kale. O culoare universală și unică, este perfectă în execuție solo cât și ca o completare a nuanțelor mai intense, Pink Yarrow, Flame și Primrose Yellow.

Hazelnut ultima din topul celor mai la modă culori. O nuanță caldă și neutră, merge bine oricărei nuanțe a tenului. Aproape de gama nude este ideală pentru look-uri clasice, relatează Agora.md.