Timp Liber

Cele mai fotografiate locuri din lume, pe Instagram. Poate găsiți inspirație pentru următoarea vacanță

Statele Unite ale Americii conduc detașat în lista celor mai fotrografiate obiective pe Instagram, în 2017.  Nici Franța și Japonia nu lipsesc, însă, din top, potrivit publicației Iron Cheese.  Dacă bugetul vă permite, poate ar trebui să adăugați și voi aceste locuri de vis pe lista de dorințe.

  1. Disneyland Anaheim – SUA. Localizat în statul California, destul de aproape de Los Angeles, acest parc de distracții ocupă prima poziție în topul celor mai fotografiate locuri din lume în 2017.
  2. Times Square – New York. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai faimoase piețe din lume, situată în inima Manhattan-ului, străjuită de cele mai mari și mai strălucitoare panouri publicitare.
  3. Central Park, New York. Vestita oază de verdeață, prezentă ăn foarte multe filme americane, este un spațiu uriaș, absolut superb, flancat de zgârie-nori și care este vizitat de aproximativ 37 de milioane de oameni în fiecare an!
  4. Turnul Eiffel, Paris. Vestitul monument, construit în 1889, ocupă, contrar așteptărilor, doar locul 4 în topul celor mai fotografiate locuri de pe glob.
  5. Disneyland, Tokyo. Este primul parc de distracții de acest gen construit în afara Statelor Unite ale Americii și se bucură de o imensă popularitate.
  6. Disneyland Orlando, SUA. Într-o țară atât de uriașă ca Statele Unite ale Americii era nevoie de mai multe parcuri de distracții de acest gen.
  7. Muzeul Luvru, Paris. Revenim în capitala Franței, care mai bifează o poziție în top 10 al celor mai fotografiate locuri din lume în 2017.
  8. Podul Brooklyn, New York. Categoric, acest oraș american este campionul atracțiilor turistice. Vestitul pod, care unește Manhattan-ul de Brooklyn, este vizitat anual de milioane de turiști.
  9. Las Vegas. Orașul luminilor și al distracției nu avea cum să lipsească din această listă.

Dubai, Moscova, Rio de Janeiro, Peru, Egipt, sunt și ele obiective care atrag turiști dornici să rămână cu amintiri superbe și fotografii pe măsură.

 

V-ar putea interesa și:

Cum arată „harta fericirii” pe glob. Evident, România nu figurează în topul celor mai fericite națiuni

Pledoarie pentru lectură. 15 motive pentru care ar trebui să citiți mai mult

 

Loading...