Vedete

Credeți în ciorbe reîncălzite? Umblă vorba pe la Hollywood că Brad Pitt s-ar fi împăcat cu Jennifer Aniston

După 13 ani și vreo 6 copii (ai lui cu Angelina Jolie), au apărut zvonuri că unul dintre cele mai iubite cupluri de pe vremuri, Brad Pitt și Jennifer Aniston, ar fi redevenit de actualitate. În ultimele zile, o serie de publicații internaționale au răspândit o fotografie în care cei doi actori ar fi fost surprinși sărutându-se, însă, cum niciunul dintre ei nu a comentat în vreun fel poza cu pricina, ar putea la fel de bine să fie vorba de un trucaj.

Ce știm sigur este că Brad Pitt s-a separat de Angelina Jolie, din cauza problemelor lui cu alcoolul și cu drogurile. Se pare că Angie n-a mai vrut să treacă cu vederea violențele lui verbale și, în plus, spun apropiații celor doi, nici nu era de acord cu modul în care se implica el în creșterea celor 6 copii – trei naturali și 3 adoptați.

După divorțul ultramediatizat al celor doi, Brad a fost cuplat cu o serie de femei, unele actrițe, altele revoltător de tinere, însă toate s-au dovedit a fi știri false.

Recent, fosta lui soție, Jennifer Aniston, a anunțat separarea de soțul său, actorul Justin Theroux, iar vestea a surprins pe toată lumea, pentru că cei doi păreau foarte îndrăgostiți unul de altul. Se pare că lucrurile nu erau, totuși, chiar atât de roz.  Potrivit apropiaților, Justin ar fi cochetat mult prea mult cu alte femei, inclusiv cu prietene apropiate ale actriței, era total neimplicat în relație, nu îi spunea că o iubește și o făcea adeseori să plângă. Jennifer a decis să pună punct căsniciei lor și, imediat după anunțul public, toată lumea a început să facă speculații cu privire la posibila ei împăcare cu Brad Pitt. Unele surse susțin că cei doi ar fi început să se întâlnească din nou, prin mijlocirea unuia dintre cei mai buni prieteni ai actorului, George Clooney. Dacă o fi sau nu așa, rămâne, însă, de văzut.

Psihologii spun că există circumstanțe în care merită să dai o a doua șansă unei relații eșuate – dacă partenerii se iubesc foarte mult și comunică bine, dacă motivul despărțirii nu a fost unul foarte grav, sau  când amândoi și-au nvățat lecția și sunt dispuși să lupte umăr la umăr pentru relația lor.  Voi ce părere aveți?

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – cum reușești să îți protejezi mariajul, la Hollywood și nu numai. Astăzi – Barbra Streisand și James Brolin

Există cupluri perfecte?  Iată opt repere după care te poți ghida ca să afli dacă ai sau nu o relație ideală

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.