Stil

De ce este bine să alegem culoarea verde pentru lenjeria de pat? 10 beneficii asupra organismului

01Nuanțe de verde pentru interior? Merită să încercăm o astfel de cromatică deoarece în general verdele are un efect extraordinar în orice spațiu, în casă sau apartament, pe pereți sau mobilier. Verdele cu o ușoară tentă de galben este culoarea anului 2017, are denumirea de Greenery și este o nuanță fresh, plăcută și odihnitoare.

Oamenii care vor să aibă un dormitor în care să se simtă confortabil și un somn liniștit trebuie să aleagă o lenjerie de pat în nuanțe de verde deoarece astfel se vor putea relaxa și calma, se pot deconecta și odihni, pot contempla și medita. Pe site-urile cu magazine online care comercializează seturi de lenjerie de pat se pot achiziționa astfel de produse pentru dormitor și se pot găsi și alte oferte speciale de pături, cuverturi, perne și pilote, prosoape, halate, colecții de lux, articole deco și pentru bucătărie.

Verdele este o culoare cu efect benefic asupra psihicului uman și asupra organismului. Iată cele 10 beneficii descoperite de cercetători, în urma studiilor lor:

  1. poate ajuta la eliminarea emoțiilor negative, a stresului și oboselii acumulate peste zi
  2. are efect stimulator asupra glandei tiroide
  3. este benefic pentru vedere
  4. din punct de vedere cromatic se spune că are proprietăți revigorante, antimicrobiene și antiseptice asupra corpului
  5. poate induce un somn liniștit și odihnitor
  6. are efect bun asupra sistemului nervos, calmează stările de nervi
  7. este benefic pentru sistemul muscular
  8. crește încrederea și stima de sine
  9. elimină stresul, anxietatea, gândurile negative și neliniștea
  10. oferă o stare de bună dispoziție, relaxare, liniște și calm.

Lenjeriile de pat uni sau cu imprimeuri în tonuri de verde sunt recomandate pentru persoanele care suferă din cauza stresului și anxietății, care au idei obsesive, frici și angoase deoarece le ajută în eliminarea acestor stări neplăcute. De asemenea, verdele este potrivit celor care vor să dea un refresh în viața lor sentimentală, care sunt oameni buni, iubitori de natură, miloși și generoși.

Verdele Greenery este o nuanță care te duce cu gândul la primăvară, la renașterea naturii, care liniștește, oferă armonie și pace interioară.

Alegerea culorilor este o chestiune de gust, mai ales când vine vor ba de imprimeul lenjeriei de pat. Nuanțele diferă destul de mult și modelele de asemenea, unele sunt în trend, altele sunt clasice, atunci când le alegi trebuie să te gândești la modul cum le asortezi tonurilor de culori din dormitor.

În general, majoritatea oamenilor preferă produsele din materiale din fibre naturale – din in, mătase sau bumbac – care au un design original, ce se potrivește aspectului din dormitor. Combinarea de țesături imprimate, de culori ce se asortează – de exemplu a nuanței de verde-gălbui cu alb, galben și albastru – pot ajuta la decorarea spațiului din camera pentru odihnă, relaxare și somn, la obținerea unui aspect unic și în trend, a unui efect de confort extrem de important pentru orice om.

În ultimii ani oamenii preferă nuanțele mai intense în dormitor, iar verdele a devenit o culoare populară. Cei care își doresc un dormitor verde trebuie să știe că această culoare este foarte potrivită și pentru sănătatea lor fizică și psihică, nu este utilă doar pentru a crea o atmosferă de lux și eleganță în camera intimă în care fiecare om se odihnește și petrece foarte mult timp în pat, pentru somn.

Ioana Mezei: Industria designului interior este deosebit de dinamică

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.