Vedete

Secrete de vedete – de ce preferă celebritățile de la Hollywood să se cupleze între ele

Cine ajunge pe culmile cele mai înalte ale celebrității, are toate șansele să descopere că viața este mult mai complicată decât a oamenilor obișnuiți. Sigur, banii nu mai sunt o problemă, însă intimitatea, da. Toată lumea este cu ochii pe vedete, 24 de ore din 24, iar acest lucru pune o presiune teribilă pe umerii acestora. De multe ori, relațiile lor de iubire  sunt sortite eșecului, tocmai din cauza expunerii mediatice, mai ales atunci când cuplurile sunt formate dintr-o celebritate și o persoană care nu are legătură cu această lume. Tocmai de aceea, unele  vedete aleg să se cupleze tot cu o vedetă, iar multe cupluri de la Hollywood s-au născut pe platorurile de filmare. Iată câteva dintre acestea:

  1. Kit Harrington și Rose Leslie. Începem cu ei, pentru că cei doi fermecători actori din celebrul serial “Game of Thrones” și-au anunțat recent logodna. John Snow nu a putut să reziste farmecelor sălbaticei roșcate care i-a apărut în cale într-unul dintre episoade, iar dragostea lor s-a mutat de pe micul ecran în realitate.
  2. Blake Lively și Ryan Reynolds. Carismaticul actor, care a fost votat în urmă cu ceva timp “cel mai sexy bărbat din lume”, tocmai divorțase de frumoasa Scarlett Johansson, când a căzut în mrejele blondei protagoniste a serialului “Gossip Girl”. Cei doi s-au căsătorit după un an și au acum doi copii.
  3. Brad Pitt și Angelina Jolie. Nu mai este niciun secret pentru nimeni că cei doi s-au îndrăgostit fulgerător pe platorurile de filmare ale producției “Domnul și doamna Smith”, deși Brad era încă însurat, la vremea aceea, cu Jennifer Aniston. Din păcate, cuplul de aur al Hollywood-ului nu a rezistat, iar cei doi s-au separat.
  4. Ben Affleck și Jennifer Lopez. La vremea când cele două staruri s-au îndrăgostit și au devenit un cuplu, nimeni nu se aștepta ca “Bennifer”, cum era supranumit cuplul lor, să devină în scurt timp o amintire, mai ales că cei doi făcuseră deja planuri de căsătorie. Între timp, el s-a despărțit și de actrița Jennifer Garner, iar J Lo de Marc Anthony.
  5. Ryan Gosling și Eva Mendes. Cei doi sunt, probabil, cel mai discret cuplu din cetatea filmului, atât de discret, încât nimeni nu știe cu siguranță când au început să se întâlnească. Dacă fermecătorul actor este acum pe val și joacă în numeroase filme de succes, în schimb,  Eva a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice creșterii celor doi copii pe care îi au împreună.
  6. Javier Bardem și Penelope Cruz. Să fi fost “Vicky Cristina Barcelona” (un film superb, semnat Woody Allen), de vină pentru scânteia care s-a aprins între cei doi actori spanioli? Se prea poate. Cert este că cei doi s-au căsătorit, au și ei doi copii și sunt, probabil,  unul dintre cuplurile cele mai solide din această lume strălucitoare și înșelătoare.
  7. Miley Cyrus și Liam Hemsworth. La început, toată lumea s-a mirat de această asociere între frumușelul, dar sobrul actor și fosta Hannah Montana, devenită între timp cântăreața cu cele mai șocante apariții (după Lady Gaga, totuși). Dar uite că dragostea face minuni.
  8. Natalie Portman și Benjamin Millepied. Bănuia, oare, frumușica brunetă, atunci când a acceptat rolul din “Lebăda neagră”,  că acolo își va întâlni sufletul pereche? Natalie s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale acestui film de dansatorul și coregraful Benjamin Millepied, cu care a făcut rapid un copil și cu care are o căsătorie aparent foarte fericită.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – orgasmele multiple o ajută pe Thalia să rămână în formă

Secrete de vedete – orgasmele multiple o ajută pe Thalia să rămână în formă

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.