Vedete

Secrete de vedete – fenomenul Gianluca Vacchi, sau cum se menține în formă italianul supranumit “bunicul Internetului”

La 51 de ani, italianul Gianluca Vacchi a devenit un adevărat fenomen pe Internet și nu numai. Filmulețele cu el dansând cu o tânără superbă pe puntea unui yaht, au făcut milioane de vizualizări și au înfierbântat mințile femeilor din întreaga lume, mai ales când s-a aflat că este și multimilionar. În plus, este într-o formă fizică de zile mari, care i-ar face pe mulți bărbați mai tineri să se rușineze. Răutăcioșii care l-au numit “bunic” au făcut-o, probabil, din invidie și induși în eroare de părul argintiu al italianului.  Dar cine este și de unde vine excentricul personaj?

Născut la Bologna în 1967, Gianluca Viachi este proprietarul unei companii, care a devenit lider mondial în proiectarea și fabricarea de mașini automate pentru ambalarea produselor farmaceutice. În ultimii ani, însă, Gianluca a preferat o viață relaxantă și luxoasă, în compania unor femei celebre și superbe, așa că l-a lăsat pe vărul său să se ocupe de afacere. Lui îi plac la nebunie distracția și călătoriile și adoră să se dea în spectacol oriunde are ocazia.

Pentru a avea trupul sculptat care l-a făcut celebru, italianul spune că se antrenează o oră și 30 minute în fiecare zi. Este ca argintul viu și, se laudă el, puțină lume, chiar mult mai tânără, poate să țină pasul cu el.

În plus, are o dietă strictă, bazată pe consumul preponderent de proteine și puține calorii. Gianluca spune că mesele lui sunt compuse din multe legume și șuncă, pește gras la grătar, dar și pui.

Playboy-ul italian este, fără doar și poate, extrem de narcisist și își dedică mai multe ore pentru a se îngriji (cu măști de față și tot tacâmul), decât o fac, probabil, multe dintre femei.

Și pentru că se plictisește foarte repede și îi plac schimbările, Gianluca a scris și o carte autobiografică și s-a făcut… DJ.  La capitolul iubire, a “bifat”, așa cum spuneam, o mulțime de fumuseți, iar din 2014 până în 2017 a avut o relație care părea să ducă spre căsătorie cu un manechin muuuult mai tânăr, dar relația s-a încheiat brusc.

https://www.youtube.com/watch?v=tOFz9HcMtdE

 

V-ar putea interesa și:

Sexy la orice vârstă! Zece dintre cei mai spectaculoși bărbați din lume, trecuți de prima tinerețe

Un fanatic al fitness-ului face eforturi uriașe ca să arate precum un… moșneag. Un articol despre obsesia de a fi diferiți

 

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.