Vedete

Secrete de vedete – Janet Jackson a reușit să slăbească 30 de kg după naștere

V-o mai amintiți, nu-i așa, pe surioara mai mică a megastarului Michael Jackson? Da, acea mignonă cu o față drăguță foc și ochi mari și catifelați. Ei bine, Janet, pentru că despre ea este vorba, a ajuns acum la vârsta de 51 de ani și arată mai bine ca niciodată. Artista a avut de-a lungul timpului multe fluctuații de greutate, s-a luptat mereu cu un metabolism  păcătos, dar acum este într-o formă de zile mari.  După ce a reușit performanța să aducă lume un băiețel, la vârsta de 50 de ani, vedeta și-a propus să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, mai ales că urma să plece în turneu  și își dorea să arate cât mai sexy.  Așa se face că a mai reușit o performanță – a slăbit mai bine de 30 de kg în doar șase luni!

Nu a fost o călătorie simplă, ci una care a presupus multă voință și efort. Janet Jackson a recurs la serviciile lui Paulette Syblis, o expertă în fitness, care a pus-o imediat la o dietă strictă și i-a indicat ce fel de mișcare fizică trebuie să facă, pentru a-și atinge scopul. Janet a început să mănânce doar linte, fasole, quinoa și, în cantități mai mici, carne și brânză slabă. Interesant este că antrenamentele pe care le-a început vedeta nu s-au bazat, așa cum am fi tentate să credem, pe exerciții cardio. În schimb, Syblis a conceput mai multe rutine care presupun antrenamentele cu greutăți și care durau cel puțin 45 de minute.  Așa se face că acum Janet Jackson a ajuns să aibă un corp armonios și bine tonifiat. Antrenoarea i-a mai permis din când în când și câte o abatere de la regimul alimentar drastic, iar artista a avut zile când a avut voie să mănânce și câte o prăjitură cu ciocolată.

În viața personală a vedetei, lucrurile sunt, însă, cam amestecate. Deși Janet este extrem de fericită pentru că are un băiețel, a divorțat la câteva luni după nașterea acestuia de soțul ei, un om de afaceri din Quatar. Se pare că între cei doi au apărut neînțelegeri legate de modul în care trebuie să fie crescut copilul.

 

V-ar putea interesa și:

Un fanatic al fitness-ului face eforturi uriașe ca să arate precum un… moșneag. Un articol despre obsesia de a fi diferiți

Știți cine este Ashley Graham? Aflați povestea unei tinere care a ajuns model de top, etalându-și cu mândrie formele voluptoase

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.