Vedete

Secrete de vedete: Khloe Kardashian ne spune care sunt pentru ea cele 5 alimente minune!

Dacă vinerea trecută vorbeam despre cea mai faimoasă dintre surorile Kardashian, Kim, dar și despre metoda prin care a reușit să slăbească rapid după cele două nașteri, astăzi a venit la rând o altă membră a renumitului clan Kardashian: Khloe. Blonda cu forme apetisante a fost multă vreme considerată “rătușca cea urâtă”.

Chiar ea mărturisește că s-a simțit ani de zile neatrăgătoare și că nu a găsit puterea să lupte cu  kilogramele în plus. Situația s-a schimbat, însă, odată cu mediatizarea puternică pe care a avut-o căsnicia ei cu jucătorul profesionist de baschet Lamar Odom. Problemele din relația lor furtunoasă au aruncat-o pe Khloe în brațele depresiei, însă blondina a avut puterea să își revină și să spună “stop”. A divorțat și s-a apucat de sport și dietă, la modul cel mai serios cu putință.

În câteva luni, s-a transformat într-un adevărat model, demn de urmat de către orice femeie care se iubește și se respectă. Acum Khloe este invitată în fel de fel de emisiuni, ca să vorbească despre metodele care au ajutat-o să atingă forma ei fizică cea mai bună.

Vedeta de reality show nu ezită să vorbească despre programul ei riguros de exerciții fizice, dar și despre cămara perfect organizată pe care o are. Ea spune că, în timpul transformării sale, s-a confruntat cu două mari probleme: retenția de apă și balonarea. Iată care sunt alimentele-minune pe care le consumă foarte des, ca să evite aceste neplăceri:

 Avocado. Acest fruct, care a devenit extrem de popular în ultimii ani, o să vă ajute să aveți un abdomen cât mai plat. Este plin de potasiu, care joacă un rol crucial în eliminarea excesului de sodiu din organism. De asemenea, avocado este bogat în fibre solubile și grăsimi sănătoase, care ne ajută să ne simțim sătui chiar dacă mâncăm porții mai mici.

Ghimbir. Este un aliment puternic antibacterian și antiinflamator, așa că va rezolva imediat un stomac deranjat. În plus, ajută mult la reglarea tranzitului intestinal.

Pepene roșu. Reglează nivelul de sare din organism și ajută  la eliminarea excesului de apă.

Roșii. Roșiile conțin licopen, un antioxidant puternic, cu efecte antiinflamatorii și care combate într-un mod eficient balonarea.

Ovăz.  Îmbunătățește sistemul digestiv, reduce balonarea și echilibrează bacteriile din intestin. Nimic nu poate fi mai bun și mai sănătos la micul dejun decât o budincă de ovăz cu scorțișoară!

Dieta cu pepene roșu: promite o slăbire rapidă și eliminarea toxinelor din organism

Secrete de vedete: patru lucruri mai puțin cunoscute despre „frumușica” Julia Roberts

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Publicitate