Vedete

Secrete de vedete – la 51 de ani, Pamela Anderson se menține în formă printr-o dietă vegană și multă mișcare fizică

Și zeițele îmbătrânesc, atât doar că unele o fac cu multă grație. Sigur v-o mai amintiți pe Pamela Anderson, una dintre bombele sexy ale serialului “Baywatch”. Frumoasa blondă, care a apărut și într-un pictorial incendiar în revista Playboy, a ajuns acum la vârsta de 51 de ani și, contrar așteptărilor, susține că preferă să nu (mai) recurgă la Botox sau bisturiu.  Pamela își asumă ridurile de pe chip, dar are grijă să-și mențină corpul la fel de frumos ca pe vremea când alerga pe plajă în faimosul costum de baie roșu.

La fel ca alte actrițe trecute de 40 de ani, ea spune că odată cu înaintarea în vârstă, mișcarea fizică devine mai importantă ca oricând. Rutina ei de antrenament include: jogging și exerciții de tonifiere a picioarelor și brațelor, cu greutăți ușoare.

La capitolul alimentație, Pamela spune că a ales dieta vegană, mai ales că nu i-a plăcut niciodată gustul cărnii. În plus, nu consumă nici lactate. Ea susține că din momentul în care a renunțat la aceste alimente, a devenit o persoană cu nouă. Totul, de la digestie, până la piele, sau păr, s-a îmbunătățit simțitor.  Actrița mănâncă foarte multe salate, la care adaugă linte, quinoa, sau fasole. Ea spune că mesele ei sunt foarte simple, fără prea multe ingrediente, dar gândite în așa fel, încât să-i furnizeze toți nutrienții necesari.

La capitolul operații estetice, Pamela recunoaște că și-a modificat sânii și că, în urmă cu câțiva ani, a avut și o intervenție la față, dar nu i-a plăcut deloc rezultatul, așa că nu mai are de gând să repete experiența.

Pamela spune că nu se teme să îmbătrânească. Își îngrijește pielea cu multă atenție, are grijă la ceea ce pune în farfurie, face mișcare cât mai des și, mai ales, face eforturi să aibă o stare psihică foarte bună.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – la 53 de ani, Brooke Shields spune că sportul este cheia unui trup armonios și sănătos

Secrete de vedete: superba Sofia Vergara, care a pozat nud la 45 de ani, mărturisește că detestă să facă sport

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.