Vedete

Secrete de vedete – la 62 de ani, actrița Dana Delany arată uimitor. Ce sfaturi le dă altor femei, care vor să îmbătrânească la fel de frumos

Actrița Dana Delany nu este tocmai celebră în România, nici n-a reușit să ajungă în topul celor mai faimoase sau mai bine plătite vedete de la Hollywood, dar noi am ales să scriem despre ea, deoarece arată uimitor la vârsta pe care o are și eram curioși să-i aflăm secretele. Pentru că, până la urmă, site-ul nostru vrea să vă ofere exemple și povești de viață din care fiecare este liber să tragă ce concluzii vrea. Una peste alta, actrița americană are, la 62 de ani,  un ten de adolescentă și un trup tras prin inel, deși problemele de sănătate  nu au ocolit-o întotdeauna.

Delany, care poate fi urmărită în România în serialul “Autopsia crimei” la AXN, mărturisește că în adolescență a suferit mult încercând să slăbească, iar asta i-a adus dezechilibre grave în organism. Nici nu-i de mirare, dacă ne gândim că în multe zile mânca doar un măr și o felie de pâine prăjită!

Chiar dacă Delany a urmat de la o anumită vârstă  o dietă  sănătoasă și a făcut sport în mod regulat, a fost la un pas de osteoporoză, atât de mult i-a scăzut nivelul de calciu din organism. Medicii au diagnosticat-o cu hiperparatiroidism, însă după o operație reușită, pare să fi scăpat de probleme.

Invitată la un show de televiziune, actrița i-a spus cu mult umor prezentatorului, vizibil șocat să afle vârsta ei reală, că nu are nicio scuză să nu arate bine, deoarece a fost scutită în viață de o mulțime de probleme – nu a fost niciodată căsătorită, nu a avut copii și, în plus, bea în fiecare seară câte un pahar de vin roșu.

Dana Delany s-a implicat în mai multe campanii de conștientizare a femeilor asupra importanței menținerii unui stil de viață sănătos. Ea mărturisește că este adepta cumpătării. Cu timpul, a învățat cum să mănânce mai puțin și să facă mai multă mișcare fizică. Actrița spune că încearcă să facă yoga zilnic, fie acasă, fie la o sală din apropierea locuinței sale. În plus, face antrenamente cu greutăți, pentru menținerea masei musculare și uneori aleargă pe bandă.  Nu se ferește să mănânce zilnic câte o bucățică de ciocolată neagră și, precum am spus mai devreme, adoră vinul roșu.

Ea le sfătuiește pe femei ca, înainte de a porni în călătoria spre o viață echilibrată și sănătoasă, să își facă un set complet de analize, pentru a afla exact la ce alimente sunt intolerante, ce au voie să consume și ce nu. Apoi, să se gândească cu optimism și încredere că vor înainta în vârstă frumos, vor avea multă energie, o piele strălucitoare și, foarte important, sănătate și poftă de viață!

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – Melania Trump susține că nu se ceartă niciodată cu soțul Donald

Secrete de vedete – cum se menține în formă prima doamnă a Franței, care a stârnit atâtea controverse

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.