Vedete

Secrete de vedete. Superba Salma Hayek dezvăluie că nu este adepta intervențiilor estetice și vrea să îmbătrânească frumos și natural

554782215DP00046_Rocco_And_

Salma Hayek, superbă la aproape 51 de ani,  este una dintre puținele actrițe de la Hollywood care afirmă cu tărie că nu crede în Botox și că vrea să îmbătrînească cu grație, fără a recurge la tot felul de intervenții estetice.

„Dacă ar exista ceva ce aș putea face eu ca să arăt mai bine, aș face”, susține focoasa Salma, „dar eu sunt îndrăgostită de soțul meu și vreau să arăt ca o femeie naturală și frumoasă când voi avea 70 de ani. Vreau ca el să mă privească și să spună: fata mea e matură acum, dar uite că dincolo de ridurile ei, mai există încă multă frumusețe.

Mai mult, Salma spune că nu o deranjează să nu mai fie în filme femeia fatală și este mai mult decât fericită să joace caractere mai puternice, de mamă și, pe viitor, de bunică. „Nimic nu este mai plictisitor, susține ea, decât să fii asociată toată viața cu o bombă sexy. Cred că m-aș împușca dacă aș primi doar astfel roluri.”

Surpinzător sau nu, actrița susține că nu numai că nu este adepta operațiilor estetice, dar nu face nici sport. Are, totuși, un secret când vine vorba să se mențină în formă:  adoptă o anumită postură   a corpului care îi activează mușchii pe tot parcursul zilei. Ea mărturisește că nu are timp să meargă la sală, deoarece rolurile din filme, acțiunile caritabile în care este implicată, soțul și fiica,  îi ocupă toată ziua.  Salma spune că are zile în care este în priză și câte 20 de ore, așa că abia găsește timp să doarmă puțin.  Ce e drept, poate și acest ritm de viață infernal o face să își păstreze silueta de clepsidră.  În plus, deși este o femeie foarte bogată, preferă ca, în majoritatea timpului, să se ocupe singură de menaj și gătit.

Salma Hayek este căsătorită cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, care conduce trustul PPR, deținător al brandurilor Yves Saint Laurent, Gucci și Bottega Veneta.

Alte secrete de vedete: Alexandra Ambrosio, Victoria Beckham, Jennifer Aniston

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Publicitate