Stil

Sunt femeile însărcinate într-un pericol mai mare de a fi înșelate? (vezi cazul Khloe Kardashian). Iată ce spun psihologii

Știrea mondenă care a ținut capul de afiș al ultimelor zile, a fost drama uneia dintre surorile Kardashian, mai exact Khloé, care a fost înșelată de iubit cu foarte puțin timp înainte să aducă pe lume o fetiță. Imaginile cu Tristan Thompson,  care era extrem de apropiat de o brunetă focoasă, pe malul unei piscine, au făcut înconjurul Internetului și nu numai și au dat naștere la tot felul de speculații. De aici a venit și ideea materialului de astăzi – riscul ca femeile însărcinate să fie înșelate este mai mare?

Ați putea crede că, dimpotrivă, sunt mai protejate, susține un terapeut renumit din Los Angeles, însă trimestrul al treilea de sarcină poate fi o provocare dificilă pentru bărbați și unii dintre aceștia pot avea tendința să devină infideli. O explicație ar fi faptul că viața sexuală a cuplului se schimbă atunci când un copil este pe drum. Multe femei au probleme de sănătate, sau se simt grase și neatractive, de aceea au tendința să evite relațiile intime.

Mai există și alte motive care îl împing pe bărbat în brațele altor femei. Ei conștientizează că venirea pe lume a unui copil le pune pe umeri o mare responsabilitate, iar acest lucru s-ar putea să îi sperie. Panicați de sentimentul pierderii independenței, ar putea fi tentați să se implice într-o aventură amoroasă.

Totuși, spun psihologii, aceste cazuri sunt, din fericire, rare. Un bărbat de caracter, care își iubește foarte mult partenera, va ști să gestioneze această perioadă mai dificilă din viața ei, fără să pună în pericol relația lor.  Terapeuții le sfătuiesc și pe femei să nu devină prea dificile în timpul sarcinii și să se gândească mereu la nevoile bărbatului de lângă ele, căruia să îi ofere multă dragoste și atenție.

Revenind la vedeta care a inspirat acest articol, suntem curioși să vedem dacă Khloe va putea trece peste infidelitatea iubitului său, de dragul fetiței pe care tocmai a adus-o pe lume.

V-ar putea interesa și:

Există cupluri perfecte?  Iată opt repere după care te poți ghida ca să afli dacă ai sau nu o relație ideală

De ce înșeală cine înșeală? 6 motive care pot duce la infidelitate

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.