Timp Liber

Tu ştii ce mai face pasta de dinţi pentru tine? Întrebuințări inedite ale pastei de dinți.

Banala pastă de dinți, care nu lipsește din nicio casă,  are mult mai multe întrebuințări decât cea pe care o cunoaștem cu toții. De fapt, este un ajutor uimitor în gospodărie și nu numai. Iată câteva întrebuințări neobișnuite ale pastei de dinți.

  1. Folosiți-o ca să curățați oglinda din baie. Ungeți un strat foarte subțire pe suprafața oglinzii, apoi stergeți cu un prosop curat.
  2. Lustruiți suprafețele metalice din baie si bucătărie cu pasta de dinți aplicată pe o cârpă moale și uscată. Acestea vor străluci!
  3. Aveți obiecte de argint care s-au îngălbenit? Nimic mai simplu: frecați-le cu puțină pastă de dinți și își vor recăpăta culoarea inițială.
  4. Cu aceeași pastă veți obține o chiuvetă lună, dacă o aplicați pe o perie și frecați bine, apoi clătiți cu apă călduță.
  5. La fel procedați și în cazul arsurilor de piele. Dacă ați stat prea mult la soare, clătiți mai întâi zona iritată cu apă rece, apoi ungeți-o cu un strat subțire de pastă.
  6. Utilizați produsul ca să curățați ochelarii sau ecranele telefoanelor mobile. Folosiți degetele acoperite cu puțină pastă, apoi ștergeți cu o cârpă ușor umedă.
  7. Calmați-vă mâncărimea pielii cauzată de mușcături de insecte, prin aplicarea pastei de dinți pe zona afectată.
  8. V-a apărut un coș? Acoperiți-l cu pastă de dinți și lăsați peste noapte, iar dimineață veți vedea că inflamația s-a redus considerabil.
  9. Ați tocat ceapă sau usturoi și nu știți cum să scoateți mirosul neplăcut de pe mâini? Nimic mai simplu: spălați-vă cu pastă de dinți, în loc de săpun.
  10. Ați stat o zi întreagă la plajă și aveți tălpile foarte murdare? Frecați-le seara cu pastă de dinți!

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.