Vedete

Un fanatic al fitness-ului face eforturi uriașe ca să arate precum un… moșneag. Un articol despre obsesia de a fi diferiți

Materialul de astăzi este despre un “El” foarte special, al cărui vis în viață pare să sfideze toate tendințele actuale. Într-o lume în care oamenii fac eforturi disperate și cheltuiesc averi ca să arate mai tineri, el, Pawel Ladziak,  vrea un aspect de… domn venerabil. Dar ce domn! Polonezul de 35 de ani are un corp impecabil, de sportiv de performanță, dar la față îi dai cam… 60 de ani, dacă nu mai mult!

 Bărbatul din Varșovia, supranumit  “vikingul polonez”,  a făcut furori pe internet cu aspectul său neobișnuit. Ladziak iși dorește din răsputeri să șocheze și să fie diferit de armata de bărbați sexy de pe Instagram sau din reviste, așa că își albește voit părul și barba, pentru a căpăta ceea ce el numește un aspect de bărbat… inteligent.

Fiecare cu piticul lui, nu? Inițial, părul său ca neaua a stârnit confuzii, iar urmăritorii lui de pe Instagram au crezut că soția sa, o blondă superbă alături de care apare în unele poze, este, de fapt, fiica sa, atât de mare părea diferența de vârstă dintre cei doi. Dar, încă o dată, se dovedește că niciodată nu trebuie să judeci o carte după coperți și nici nu trebuie să credem că tot ceea ce vedem sau citim pe social media este adevărat!

Trăim într-o lume a iluziilor, a trupurilor fabricate și a obsesiei de a avea o anumită imagine, o lume în care caracterul, inteligența, bunul simț și educația au ajuns să însemne, din păcate,  tot mai puțin.

 

Sexy la orice vârstă! Zece dintre cei mai spectaculoși bărbați din lume, trecuți de prima tinerețe

La 50 ani, arată de 25! Chinezoaica Lyu Yelin arată ca iubita, nicidecum ca mama fiului său

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.