Stil

Vreți să arătați mai înalte și mai slabe în fotografii? Nimic mai simplu: vă arățăm noi ce trebuie să faceți!

Hai să fim sincere: fiecare dintre noi ne dorim să arătăm cât mai slabe, atât în viața de zi cu zi, dar și în fotografii! Și asta, mai ales de când rețelele de socializare au devenit atât de importante în viețile noastre, încât avem tendința să împărtășim absolut tot ceea ce  facem cu cei din lista de prieteni, ilustrând, bineînțeles, cu poze pe care ni le dorim cât mai flatante.

Nu contează ce greutate avem: slabe, grase, bine proporționate – toate avem obsesia să părem cât mai trase prin inel. Pentru asta, trebuie însă să știm însă câteva trucuri, inclusiv cum să ne alegem hainele pe care le purtăm atunci când facem fotografiile.

  1. Decolteu adânc. Și în special bluzele cu decolteu în V, au meritul să alungească și să subțieze.
  2. Tocuri înalte. Probabil că știți deja trucul acesta: o pereche de tocuri alungește orice siluetă. Nu trebuie să fie neapărat stiletto sau cine știe ce sandale elegante; o pereche de platforme funcționează la fel de bine!
  3. Printuri mici vs printuri mari. Primele funcționează mult mai bine când vine vorba de efectul de subțiere a siluetei, în timp ce imprimeurile mari au tendința să lățească și să adauge volum. Și, nu uitați: dungile verticale sunt prietenele voastre cele mai bune.
  4. Indiferent ce tip de siluetă aveți, o curea bine plasată în talie va crea impresia de siluetă mai subțire, mai feminină. Atenție însă, ca nu cumva să puneți în evidență burta, tocmai cea pe care vreți să o ascundeți! Jonglați cu cureaua mai sus sau mai jos pe talie, până când sunteți mulțumite de rezultat.
  5. Alegeți materiale fluide! Piesele vestimentare din materiale de calitate, care se unduiesc prietenos în jurul corpului  și fac acele drapaje frumoase, au tendința să vă facă să păreți mult mai slabe decât sunteți, în comparație cu cele rigide, care adaugă volume nedorite.
  6. NU blugilor skinny. Contrar numelui lor, acest tip de pantaloni nu subțiază deloc, ci dimpotrivă, creează impresia de picioare mai groase și mai scurte, ba chiar de multe ori fac niște falduri inestetice, aidoma unui… parizer! Alegeți, așadar, pantaloni drepți,  evazați sau… boyfriend jeans. Purtați modelul palazzo, din materiale fluide și asigurați-vă că sunt suficient de lungi încât să atingă pământul. Acest model de pantalon o să vă facă să păreți că aveți picioare interminabile.
  7. Pantofi cu vârful ascuțit. Când vine vorba de pantofi, să știți că acest model alungește optic silueta, chiar dacă nu toată lumea îl adoră.
  8. Postura. Impresia de corp mai subțire nu este dată, până la urmă, doar de hainele pe care le purtăm, ci și de felul în care ne ținem corpul. Există, din păcate, multe  femei care nu își controlează postura și merg cu umerii căzuți sau cu bazinul scos inestetic în față.  Încercați să stați cât mai drepte cu putință, cu umerii trași în spate,  iar atunci când vi se fac pozele, ridicați-vă ușor pe vârfuri: veți părea astfel mai înalte și mai subțiri.
  9. Purtați-vă părul ridicat. Oricât de straniu ar suna, să știți că dacă vă pieptănați în așa fel încât să vă lăsați gâtul și umerii la vedere, o să păreți mult mai subțiri decât sunteți de fapt.
  10. Puterea culorilor. În general, se știe că toate culorile puternice adaugă volum, în timp ce cele închise subțiază. Totuși, asta nu înseamnă că o femeie cu o siluetă mai voluminoasă trebuie să se îmbrace doar în haine cernite. Până la urmă, totul stă în croiala obiectelor vestimentare, în materialele și imprimeurile alese!

Ce înseamnă să fii chic? Zece secrete care le fac pe franțuzoaice să fie atât de stilate și admirate

Vrei să pari stilată fără să cheltui prea mulți bani? Nouă trucuri care te vor face să arăți ca un star de la Hollywood

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.