Eveniment

Lumea Disney prinde viaţă la Cluj. Paula Seling, Florin Ristei și Dalma, printre invitaţi

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi gazda unui show de excepție: Disney – Magical Music from the Movies.

Peste 70 de muzicieni vor da viață celor mai cunoscute povești ale copilăriei. Toate aceste capodopere muzicale interpretate live vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney.

„Cui nu îi e dor de acordurile din The Lion King sau de coloana sonoră din Aladdin? Nu contează ce vârstă avem sau cât de maturi suntem. Trăim și simțim bucuria copilăriei la fel, fapt pentru care ne și dorim ca acest spectacol să ajungă la cât mai mulți oameni. Am ales să aducem un astfel de moment artistic care să ofere o experiență deosebită publicului și să ofere șansa tuturor familiilor de a se bucura la unison de un show de excepție. Suntem nerăbdători să dăm startul acestui eveniment de talie internațională desfășurat în premieră în România și, bineînțeles, suntem nerăbdători să retrăim bucuria momentelor copilăriei prin acordurile celebre ale unor producții precum: Beauty and the Beast, Mary Poppins sau, de ce nu, Frozen”, a declarat Oana Ivanel, reprezentant organizator.

Momentele muzicale de excepție vor fi atent susținute de Paula Seling, Florin Ristei și Dalma. Camerata Regală va încânta prin sunetele celor 66 de instrumente care vor acompania evenimentul și vor reda cat mai fidel cu putință coloana sonara pentru toate melodiile din spectacol.

Biletele pentru spectacolul din 8 noiembrie 2016, de la Cluj-Napoca, au fost deja puse în vânzare și sunt disponibile în rețeaua Eventim la prețuri începând de la 30 de lei.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.