Frumuseţe

6 lucruri pe care o femeie elegantă și atrăgătoare nu trebuie să le facă niciodată!

Ne place să credem că fiecare femeie își dorește să fie cât mai atrăgătoare în ochii celor din jur (dar fără să facă din asta o obsesie!) și să fie cea mai bună versiune a sa. Cu toate acestea, există unele lucruri care îi pot zădărnici eforturile, unele greșeli pe care le face poate fără să-și dea seama, sau din dorința de a fi mereu la modă. Dacă vă numărați printre acele femei care vor să fie plăcute și apreciate de cei din jur, atunci nu faceți următoarele greșeli:

  • Nu purtați ruj mat, dacă aveți buzele uscate și crăpate. Știm, rujurile mate sunt pe val în ultima vreme, dar… nu flatează pe toată lumea! Mai ales în sezonul rece, este destul de greu

porți un asemenea ruj, deoarece va intra în micile fisuri din buze și va accentua aspectul de uscat. Truc: adăugați neapărat un glos deasupra!

  • Nu lăsați rădăcinele părului să stea prea mult timp nevopsite! Da, ăsta e un trend care a dominat ultimii ani, dar, haideți să fim sincere: chiar îi stă bine cuiva cu dunga aceea neagră și lată la rădăcină,  urmată apoi de un blond foarte deschis? Sincer, părerea noastră este că o femeie cu un asemenea păr arată neîngrijită și… ieftin. Sigur, există acum acea tehnică numită „ombre”, care, dacă e realizată de un specialist priceput, poate arăta foarte bine, dar chiar și în acest caz, trebuie să mergeți destul de des la retușuri. Părul unei femei, alături de unghii, este cartea sa de vizită, așa că trebuie să-i acordați o atenție specială!
  • Nu ieșiți niciodată din casă cu lacul sărit de pe unghii! Nu pretindem  că trebuie să purtați mereu unghiile date cu lac; uneori, ele arată foarte bine și lăsate naturale, dacă sunt tăiate periodic, iar pielițele sunt fie înlăturate, fie bine hidratate. Dar, dacă, totuși, vă place să le colorați, atunci trebuie să fiți atente ca oja să arate impecabil. Când lacul sare de pe o unghie, corectați problema, sau ștergeți toate unghiile! La fel, în cazul celor care preferă unghiile tehnice. Nu lăsați să crească prea mult unghia voastră naturală, ci mergeți periodic la retușuri, altfel manichiura voastră va arăta urât!
  • Sprâncenele exagerate, buzele prea conturate! Este foarte adevărat că de câțiva ani se poartă sprâncenele groase și naturale, dar natural nu înseamnă tone de produs! Nu de alta, dar pot ajunge să arate ca niște lipitori! Și da, toate ne dorim să avem buze senzuale și pline ca Angelina Jolie, dar asta nu înseamn să le depășim exagerat conturul, pentru că e vulgar! Sigur, putem trișa puțin cu creionul contur, însă doar câțiva milimetri!
  • În general, nu purtați prea mult machiaj. O femeie care vrea să fie stilată și atrăgătoare, nu își pune tone de produse de make-up pe față, decât în ocazii foarte speciale – o petrecere, noaptea de Revelion, etc. În rest, trebuie să păstreze un echilibru. Un fond de ten prea gros, prea multă pudră, un iluminator orbitor,  se vor vedea inestetic și vulgar la lumina zilei!
  • Nu îi tratați pe ceilați cu superioritate, nu fiți nepoliticoase, agresive, sau acre. Personalitatea voastră vă poate pune în valoare și vă poate face atrăgătoare în ochii celor din jur, dar la fel de bine vă poate transforma într-o persoană detestabilă. Fiți amabile, tratați-i pe cei din jurul vostru cu un zâmbet, fiți pozitive și veți vedea că vi se va răspunde la fel.

 

V-ar putea interesa și:

5 trucuri la care puteți apela pentru a șterge instantaneu câțiva ani de pe chip

Cum să facem în 2 minute o cremă exfoliantă, pentru o piele strălucitoare și netedă

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.