Frumuseţe

6 semne după care poți să recunoști o femeie neîngrijită

Din păcate, nu toate femeile acordă o atenție deosebită felului în care se prezintă în ochii celor din jur, deși ar trebui să o facă! Nu spune nimeni că trebuie să ieșim în fiecare zi din casă ca și cum ne-am duce la o petrecere, însă ar fi bine să acordăm o atenție sporită unor detalii care chiar fac diferența. Cu siguranță că fiecare dintre noi a avut zile mai bine și zile mai proaste, ori poate că nu ne-am dat seama că anumite lucruri nu sunt cum trebuie. Tocmai de aceea ne-am gândit ca în materialul de zi să atragem atenția asupra acelor semne care pot indica faptul că o femeie nu se îngrijește atât cât ar trebui:

  • Manichiura. Nu este suficient să ne acoperim unghiile cu un lac, dacă acestea nu sunt tăiate și pilite corect, iar inesteticele pielițe nu sunt îndepărtate, sau înmuiate foarte bine. Ce să mai vorbim despre lacul sărit de pe unghii? Credeți-ne, niciunui bărbat nu îi place să vadă o mână de femeie neîngrijită, iar prietenele și colegele vor sări să ne judece imediat, chiar dacă nu au curajul să ne-o spună în față.
  • Vârfurile părului despicate. Aspectul de mătură nu flatează pe nimeni, așa că, oricât de ocupate am fi, trebuie să mergem la coafor măcar o dată la două-trei luni, ca să scăpăm de acei centimetri care ruinează aspectul părului nostru. Și chiar dacă vrem neapărat să avem părul cât mai lung, să nu uităm că nu un păr foarte lung arată neapărat frumos, ci unul îngrijit!
  • Coșurile. Sigur că uneori acestea pot fi rezultatul unei probleme serioase, ca fluctuațiile hormonale, sau o alimentație defectuoasă, dar, dacă în primul caz este foarte greu să găsim soluții, în cel de-al doilea, depinde de noi. Dulciurile, produsele fast-food, prăjelile, uneori alimentele prea picante, pot duce la apariția acestei probleme inestetice, așa că trebuie evitate. De asemenea, omiterea demachierii seara, a curățării și hidratării în profunzime a tenului, favorizează apariția coșurilor. A, și să nu uităm că s-au inventat fondurile de ten și corectoarele, care pot atenua aspectul neplăcut al unei fețe pline de acnee!
  • Rădăcinile crescute.  Dacă ți-ai schimbat radical culoarea părului, sai ai păr alb, dar preferi să îl vopsești într-o nuanță închisă, trebuie să ai grijă să nu treacă prea mult timp  până când te ocupi și de dunga inestetică de păr apărută la rădăcină! Uneori, pentru asta nici măcar nu trebuie să vopsești tot părul, ci poți să îl colorezi doar local.
  • Machiajul neretușat. Chiar dacă dimineața, când ai plecat din casă, fața îți arăta foarte bine, nu uita ca, o dată la câteva ore, să te privești în oglindă. Mai țineți minte că pe vremuri toate doamnele obișnuiau ca periodic să-și pudreze nasul? E normal, pentru că excesul de sebum care se insinuează la suprafața pielii arată foarte inestetic. Cui îi place să vadă o față uleioasă? De asemenea, dacă ai mâncat, ai grijă să-ți reaplici rujul. Nici particulele de rimel căzute sub ochi nu flatează pe nimeni, așa că micile imperfecțiuni trebuie corectate.
  • Buzele crăpate.  Interlocutorii noștri vor fi neplăcut surprinși dacă vom apărea în fața lor cu gura plină de pielițe uscate. Pentru a contracara această problemă, există balsamul de buze, care nu trebuie să ne lipsească din poșetă, ori un ruj foarte cremos.

 

V-ar putea interesa și:

6 lucruri pe care o femeie elegantă și atrăgătoare nu trebuie să le facă niciodată!

Ridurile pot fi atenuate cu uleiuri esențiale. Soluţii mai ieftine decât multe creme de față

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.