Stil

7 piese vestimentare nemuritoare și versatile, pentru o garderobă de bază

Femeile sunt foarte diferite, când vine vorba despre haine. Unele adoră să se îmbrace la modă, altele preferă simplitatea și piesele clasice, unele iubesc ținutele colorate și puternic accesorizate, iar altele aleg minimalismul. Indiferent în ce categorie te încadrezi, orice garderobă se construiește pornind de la câteva piese de bază, care nu ar trebui să lipsească din dulapul niciunei femei și care nu se vor demoda niciodată:

  1. O pereche de pantofi confortabili. Indiferent dacă îi preferi cu toc, sau cu talpă joasă, investește într-o pereche de pantofi de cea mai bună calitate, într-o culoare care poate fi asortată la orice și pe care te poți baza că nu te lasă la greu, indiferent cum alegi să o porți.
  2. O pereche de jeansi care să îți vină turnați. Și aici nu ne referim nici la cei rupți, nici la tot felul de modele extravagante, ci la acea pereche clasică, cu o croială curată, care arată foarte bine și cu tocuri și o bluză vaporoasă, pentru o ieșire seara în oraș, dar și cu un sacou sobru, pentru o ținută de birou.
  3. Un sacou bine croit. Este o piesă nemuritoare, care, de asemenea, merge purtată în ocazii diferite, în funcție de felul în care o accesorizezi. Un astfel de sacou te va scoate din impas atunci când vrei să te îmbraci mai conservator, dar va arăta bine și în ținute feminine și jucăușe, pentru ocazii relaxate. Îl poți purta cu pantaloni clasici, jeans, fuste, rochii, deci nu te zgârci și investește într-o astfel de piesă.
  4. O pereche de pantaloni negri confortabili. Croiala lor depinde de silueta sau de stilul care vă place; cert este că acești pantaloni vă pot folosi, din nou, la birou, la mall, la cumpărături, la teatru, la un interviu și în multe alte ocazii, cu condiția să îi combinați de fiecare dată corespunzător. Ei le pot fi utili în special femeilor care nu prea poartă fuste și nici jeans.
  5. Un tricou simplu, alb, și/sau o cămasă albă, clasică. Aceste piese sunt, de asemenea, nemuritoare și pot fi combinate în muuulte ținute, pentru un aspect elegant, sobru, ori foarte chic. De la fuste, jeans, până la sacouri, cu siguranță că tricoul alb vă poate scoate deseori din impas.
  6. Jacheta de piele. Dacă are culoarea potrivită, este din piele de cea mai bună calitate și are o croială care să vă flateze silueta, atunci o puteți considera drept una dintre cele mai versatile piese vestimentare din garderoba voastră. Și ea poate fi combinată în ținute diverse, de la cele office, până la cele relaxate, de weekend.
  7. Rochia neagră. Ultima, dar nu cea din urmă pe lista noastră, este clasica rochie neagră, care vă poate fi cea mai bună prietenă. O puteți accesoriza în așa fel, încât să pară de fiecare dată că purtați o altă ținută. Totul ține de inspirația și imaginația voastră.

Doar cu piesele enumerate mai sus puteți crea o multitudine de ținute, care să vă scoată din impas în orice zi a săptămânii, în orice moment al zilei, sau în orice ocazie. Pornind de la acest „schelet” de garderobă minimalistă, puteți adăuga alte și alte obiecte vestimentare, în funcție de gusturi și de bugetul de care dispuneți.

V-ar putea interesa și:

Ce înseamnă să fii chic? Zece secrete care le fac pe franțuzoaice să fie atât de stilate și admirate

Living Coral – culoarea anului 2019, simbolizează viață și speranță

Loading...