Stil

7 recomandări ca să arătați instant mai atrăgătoare

Orice femeie își dorește (sau ar trebui să-și dorească) să arate cât mai atrăgătoare în ochii celor din jurul ei; este, până la urmă, o formă de respect atât față de ei, cât și față de ea însăși. Iar atractivitatea unei persoane nu are legătură neapărat cu datele fizice. Am văzut multe femei „cu lipici”, care nu erau înzestrate cu cele mai fermecătoare trăsături. În materialul de astăzi o să vă dezvăluim câteva modailtăți foarte simple care că vor face să fiți instant mai atrăgătoare:

  • Dați-vă cu ruj. Nu este necesar să petreceți ore în șir în fața oglinzii, nici măcar nu trebuie să vă machiați în rest, dacă nu vă doriți, dar un strop de ruj o să atragă atenția asupra feței voastre și o să aducă puțină culoare pe ea. (sau mai multă, depinde de nuanța folosită).
  • Aranjați-vă părul. Nu rebuie să îl ondulați în fiecare zi dacă nu aveți timp, nici să vă faceți coafuri complicate, uneori o coadă simplă de cal este mai de efect. Ideea este să nu ieșiți din casă cu părul nepieptănat, ceea ce o să vă dea un aer neîngrijt.
  • Dați-vă cu un strop de parfum. Femeile ar trebui să miroase mereu frumos (dar discret), așa că aplicați un strop de parfum pe încheieturile mâinilor și frecați ușor. Puneți puțin și în spate urechilor. Atât este suficient.
  • Îngrijiți-vă manichiura. Nimic nu este mai urât la o femeie decât niște unghii neîngrijite, cu lacul de unghii sărit, sau cu pielițele crescute alandala. Și mai urât este să vezi unghiile acelea tehnice crescute în mod exagerat, care arată că n-ați mai trecut de multișor pe la salon! Pentru manichiură e musai să vă faceți timp. Nu este nevoie de oje în culori puternice – uneori nuanțele naturale arată mai bine.
  • Nu stați mereu cu ochii în telefon. Mai lăsați deoparte rețelele de socializare  (totul este atât de superficial și fals acolo!) și arătați-le celor din jur că sunteți deschise la conversație, zâmbitoare și… prezente.
  • Fiți sigure pe voi. Simplu de spus, greu de făcut, dar o femeie chiar trebuie să învețe să aibă încredere în ea, să treacă peste defectele de care este nemulțumită, să învețe să se iubească pe ea însăși. Asta se va vedea imediat pe atitudine, iar atitudinea te poate face mai atrăgătoare în ochii celor din jur decât orice machiaj, sau ținută sofisiticată.
  • Aveți grijă de postura corpului vostru. Nu umblați gârbovite, cu spatele strâmb, ci aveți grijă să stați mereu drepte, cu privirea ațintită înainte. Și, nu uitați, zâmbiți! O față încruntată nu este atrăgătoare pentru nimeni.

V-ar putea interesa și:

Îmbracă-te astfel încât să-ți ascunzi defectele și să-ți pui în valoarea atuurile. Câteva trucuri de la stiliști

Învățați câteva trucuri “furate” de la fotomodele, pentru a avea cele mai reușite fotografii

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.