Stil

8 trenduri, mai mult, sau mai puțin amuzante, care au apărut odată cu pandemia de coronavirus

Perioada asta de autoizolare  a „născut” și câteva trenduri noi, la care tot mai multe vedete, sau chiar oameni obișnuiți,  se aliniază, din plictiseală, ori din dorința de ieși cu orice preț în evidență. Iată, așadar,  câteva dintre lucrurile care sunt, mai nou, la modă:

  • tot mai multe persoane își postează pe rețelele de socializare ținutele cu care stau în casă. Unele bloggerițe ne arată chiar cum se împoțoțonează ele în rochii elegante, suite pe tocuri amețitoare și machiate ca de nuntă, ca să meargă din living în bucătărie, să își facă o… omletă! Ca să nu mai vorbim despre trendul cam ridicol, zicem noi, în care multe dintre ele se îmbracă cu… perne, încinse în talie cu o curea de firmă (cum altfel?).
  • toată lumea și-a descoperit talente de Masterchef – chiar și domnișoarele care înainte de pandemie nu știau, vorba aceea, să își facă un ceai cu pâine prăjită, acum postează în neștire rețete fabuloase, ca și cum s-ar pregăti pentru cine știe ce concursuri culinare.
  • sute, dacă nu chiar mii de vedete, și-au făcut canale de Youtube, în care ne arată, pas cu pas, rutina lor din autoizolare – de la banalul spălat pe dinți, până la crema pe care și-o pun pe față înainte de culcare.
  • banalele măști de protecție au lansat adevărate mode – pentru unii nu este suficient să își acopere fața cu masca aceea albă, simplă, din farmacii, ci își comandă pe internet tot felul de modele, care mai de care mai fistichii, cu strasuri, paiete, sau imprimeuri asortate la outfituri. Iar casele de modă profită din plin de asta!
  • aproape toată lumea postează fotrografii din vechile călătorii, cu peisaje superbe, sub hashtagul „throwback”.
  • mai toată lumea își face curățenie în dressing și ține neapărat să pună asta pe rețelele de socializare
  • toată lumea s-a apucat, chipurile, de citit (ceea ce n-ar fi deloc un lucru rău, dacă ar fi și real).
  • foarte multe persoane au, pe rețelele de socializare, o părere avizată, despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în lume. Unii știu cu certitudine că virusul a fost creat în laborator, că Bill Gates este mason, că autoritățile din întreaga lume au pus la cale un complot ca să ne țină în case, că lumea se va sfârși în 2020, ș.a.m.d.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.