Vedete

A devenit tătic la aproape 90 de ani! Aflați secretul longevității acestui celebru miliardar britanic

Poate ați mai auzit de numele Bernie Ecclestone. Dacă nu, vă spunem noi că este un magnat britanic, fost șef în Formula 1.  Ei bine, Bernie a fost cap de afiș al tabloidelor în ultimele zile, după ce, la venerabila vârstă de 89 de ani,  a devenit tatăl unui băiețel pe nume Ace. Iar dacă vă gândiți că miliardarul vrea să se oprească aici, vă înșelați: el a declarat senin într-un interviu recent că se gândește serios că Ace ar trebui să mai aibă un frățior, sau o surioară. Cu siguranță că mangnatul britanic și-a propus să devină cel mai vârstnic om din lume! Oricum, se pare că apropiații l-au asigurat că va trăi cel puțin 120 de ani.

În același interviu, el a declarat că acum, de când a renunțat să se mai ocupe de afacerile sale ca pe vremuri, are mult mai mult timp liber pentru bebeluș. Evident, jurnaliștii nu l-au scutit pe Bernie de întrebări  „incomode”, curioși să afle cum a fost posibil să procreeze la o vârstă atât de înaintată. Magnatul jură că nu ia Viagra, dar că mult mai tânăra sa soție (o braziliancă în vârstă de 44 de ani) îi dă niște tablete de vitamina D. El spune că i-a promis acesteia că vor avea copii încă de acum 8 ani, când au început relația.

Bernie Ecclestone are o avere de aproximativ 2,5 miliarde de lire sterline. El le-a spus jurnaliștilor că nu are un secret special pentru longevitatea sa, în afară de faptul că este atât cât poate de activ și că și-a păstrat mereu mintea tânără. Bernie mai are, din căsniciile anterioare încă trei fiice.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – care sunt cele trei lucruri care au ajutat-o pe cântăreața Adele să slăbească spectaculos

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.