Actual

A fost în comă, apoi fetița i-a murit în pântec și mai târziu a avut cancer. Nici măcar mamei ei nu i-a spus de boală! „6 ani de zile nu am spus nimic. Am trecut prin perfuzii peste perfuzii, totul făcut în tăcere… am fost singură!”, a mărturisit Bianca Brad

Bianca Brad (53 de ani) a fost, de-a lungul timpului, greu încercată de viață.

De curând, fostul model a vorbit despre un moment dificil din viața ei pe care încă nu l-a împărtășit public.

„Din păcate, nu ne dă nimeni o cărticică și nu ne învață nimeni la școală lucrul ăsta, dar s-ar putea face de acum înainte. Nouă ne lipsesc, în școli și chiar acasă, discuții despre viață. Eu aș face un curs despre viață în școli, care să te ajute să găsești în tine sursa puterii pentru că toți avem puterea asta. Eu nu sunt cu nimic mai specială, poate doar că am fost mai tenace și asta nu înseamnă că nu mi-a fost greu, că nu am dat cu capul de nu știu câte ori. Am căzut de o sută de ori, m-am ridicat de 101 ori”, a declarat Bianca Brad, în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

„Toți avem în noi puterea de a depăși obstacole cu credință multă și cu voință. Am avut multe obstacole, iar despre unele nici nu se știe încă. Am fost implicată într-un accident de mașină, nu prea se știe despre asta. La 14 ani eram pe motocicletă cu verișorul meu și ne-a lovit o mașină. Am fost în comă. Dacă nu aveam casca pe cap, nu aș mai fi fost astăzi aici. Am avut multe încercări. Întotdeauna, ca să pot să depășesc un obstacol, m-am gândit că putea să fie și mai rău. Sunt datoare să încerc tot ce se poate”, a completat.

În aprilie 2007, fiica fostului model s-a stins din viață în pântecele ei. În memoria fiicei sale, Bianca Brad, care este mama unui fiu, Luca, a înființat o organizație umanitară care poartă numele pe care și-ar fi dorit ca micuța să îl poarte, Emma Nicole.

În 2015, Bianca a fost diagnosticată cu cancer la sân, însă a ținut totul ascuns. Nici măcar mama actriței nu a știut. „A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional, dar, în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă!”, povestea Bianca Brad în octombrie 2021, la Prima TV. „6 ani de zile nu am spus nimic, pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat!”, a continuat.

„Am fost operată pe 8 aprilie, cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. (…) Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a încheiat ea.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.