Timp Liber

A început Anul Mistrețului de Pământ! Aflați care sunt predicțiile zodiacului chinezesc – partea a II-a

De ieri, suntem în Anul Mistrețului de Pământ, iar astrologii ne promit o perioadă sub semnul norocului, ceea ce sună extrem de bine.  Noi v-am rămas datori cu predicțiile pentru alte 6 zodii, așa că nu mai lungim vorba și trecem la treabă:

TIGRU – are o personalitate carismatică, care îi poate fermeca deopotrivă pe prieteni și pe străini. Magnetismul său înnăscut îi poate asigura o viață captivantă, în concordanță cu aspirațiile sale.  Nobil și mândru, generos și loial, Tigrul simte nevoia să își consume la maximum energia pe care o are din plin. 2019 este pentru nativii acestei zodii un an al răsturnărilor de situații, dar de cele mai multe ori cu consecințe pozitive.  Acum, mai mult ca oricând, Tigrul va afla care este diferența dintre iluzii și realitate, dar va avea parte și de surprize plăcute și, nu în ultimul rând, de o relație amoroasă intensă.

IEPURE – este realist, temător, prevăzător, inteligent și încearcă să nu iasă prea tare în evidență. Ca să-și atingă scopurile, Iepurii evită drumurile întortocheate și dificile, preferând siguranța, confortul și stabilitatea.  2019 este anul în care nativii acestei zodii vor beneficia de o atmosefră relaxantă și luminoasă în plan familial. Ei își vor concentra atenția pe relațiile de dragoste, sau cu rudele apropiate, în detrimentul altor aspecte din viața lor.  Este un an benefic pentru Iepure, în care se va bucura din plin de iubire și își va putea consolida viitorul.

CAL – este înzestrat cu un simț special al umorului și cu multă autoironie. Această calitate îl transformă într-un prieten ideal, deși nevoia Calului de a încerca mereu noi experiențe și aventuri îl face puțin incomod pentru persoanele cu un temperament mai liniștit. În ciuda firii sale rebele, însă, astrele i-au rezervat, începând cu 2019, o perioadă de “hibernare” de cel puțin doi ani. Acum, nativii acestei zodii se vor concentra pe activitățile pe  care le-au neglijat de multă vreme, își vor face ordine în viața personală și profesională și vor duce o existență mai “așezată”.

CAPRĂ – nativii din Capră stau sub semnul artei, al iubirii și al naturii.  Persoane inteligente, cu gusturi foarte fine, ei caută împlinirea spirituală și pacea sufletească. Sunt prietenoase, pline de umor  și au, fără doar și poate, o inimă bună. 2019 se anunță un an favorabil și stimulativ pentru ei – iubire, călătorii, noi experiențe, iată ce lucruri minunate îi așteaptă în următoarea perioadă. Dacă vor ști cum să le fructifice, nativilor din Capră li se vor oferi o mulțime de ocazii să-și îndeplinească cele mai profunde  visuri.

CÂINE – este inteligent, loial și prietenos. Setea lui aprinsă de bine și dreptate îl face foarte potrivit pentru misiuni umanitare. Câinele este sincer și plin de grijă cu persoanele pe care le iubește cu adevărat, dar, în egală măsură, se poate comporta rece și distant cu cele pe care nu le apreciază. 2019 este un an în care va desfășura multe activități în și pentru casă: design interior, grădinărit, etc. După ultimii ani în care a avut parte de o viață cam agitată, acum e momentul să se relaxeze și să se bucure din plin de liniște și confort.

MISTREȚ – este perfecționist, generos, iertător și foarte muncitor. Nativii acestei zodii adoră să se îmbrace la modă și simt o nevoie presantă să fie iubiți și apreciați. Un adevărat hedonist, Mistrețul are o înclinație mare către toate plăcerile vieții, lucru care, de multe ori, îl face să pară superficial.  2019 este anul lui – îi va ieși tot ce își propune, iar norocul, care îi surâde la tot pasul și reușitele, îi vor spori mult stima de sine. Mistrețul va fi în lumina reflectoarelor, ceea ce îi va face pe alții invidioși!

 

V-ar putea interesa și:

Cele mai fotografiate locuri din lume, pe Instagram. Poate găsiți inspirație pentru următoarea vacanță

Pledoarie pentru lectură. 15 motive pentru care ar trebui să citiți mai mult

 

Loading...