Timp Liber

A început Anul Mistrețului de Pământ! Aflați care sunt predicțiile zodiacului chinezesc pentru 2019 – partea I

Astăzi, 5 februarie, chinezii sărbătoresc Anul Nou Chinezesc, iar semnul zodiacal al anului 2019  este Mistrețul de Pământ.  Astrologii ne promit un an complex și interesant, care va sta sub semnul… norocului. Este anul în care multe persoane pot spera la câștiguri neașteptate, schimbări favorizante, întâlnirea sufletului pereche, ș.a.m.d.

ȘOBOLAN – este unul dintre cei mai fermecători și mai sociabili nativi din zodiacul chinezesc, care adoră petrecerile, are mult umor, este dinamic, pozitiv și reușește să-și stabilească obiective ambițioase în viață.  Anul 2019 va fi o perioadă de tranziție pentru Șobolan, dar și un prilej de a-l face să reflecteze asupra realizărilor sale din ultimii ani. Nativii din această zodie vor găsi metode să se organizeze mai bine, să facă loc unor noutăți în viețile lor și vor descoperi noi orizonturi, pe toate planurile. 2019 este anul când își vor da seama care le sunt prioritățile în viață și își vor canaliza energia în această direcție.

DRAGON – nativii născuți în această zodie sunt persoane flamboaiante, cărora norocul le surâde adeseori și care au o energie ieșită din comun. În societate, se vor remarca printr-o conversație inteligentă și un gust puternic pentru modă. De asemenea, Dragonul se remarcă prin dragostea necondiționată pe care le-o poartă membrilor familiei sale. 2019 le aduce Dragonilor fericire și prosperitate. Acum se va încheia o perioadă de izolare, în timpul căreia cei mai înțelepți dintre nativi au evitat orice aventură riscantă. Dragonii vor ieși din ascunzătoare, revigorați și strălucitori, gata să ia viața în piept, cu toate provocările ei, gata să cucerească lumea.

MAIMUȚĂ – Nativii acestei zodii sunt vorbitori excelenți, sunt curioși, iar mintea lor este mereu în alertă. Aceste persoane nu vor rămâne niciodată în pană de idei și vor fi într-o agitație permanentă, deoarece este modul lor de a se simți vii și de a se bucura de viață.  2019 le plasează pe Maimuțe sub steaua protecției. În ciuda provocărilor, a suișurilor și coborâșurilor, nativii din Maimuță vor avea un parcurs dinamic – se vor angaja în activități noi, vor reuși să contracareze micile și marile impedimente care le apar în cale și am putea spune că au toate cărțile în mână pentru a-și putea controla destinul.

BOUL – puternic și echilibrat, el va reuși întotdeauna să găsească energia necesară pentru a se ridica de la pământ, chiar și atunci când viața îl îngenunchează. Capabil să ducă greutăți mari pe umeri, este tenace, perseverent și capabil să mute munții din loc pentr a-i proteja pe cei pe care îi iubește. În 2019, nativii aceste zodii vor putea semăna noi semințe, care vor deveni profitabile pentru anii următori. 2019 este un an presărat și cu dezamăgiri, dar și cu proiecte noi. Boul va dezvolta parteneriate strategice, va gestiona noi relații, foarte importante, dar se va feri să-și schimbe în profunzime stilul de viață.

ȘARPELE – nativii din Șarpe sunt persoane evazive, cu o mare putere de seducție, datorită senzualității, frumuseții și inteligenței lor enigmatce. Înzestrați cu o minte profundă și analitică, vor avea mereu încredere în intuiția lor. Șerpii își pot deschide cu ușurință perspective de carieră în afaceri, politică și relații publice.  Predicțiile pentru 2019 nu sunt, însă, foarte bune pentru ei: umorul și buna dispoziție nu le sunt neapărat garantate, Șerpii se vor confrunta cu  dificultăți enervante și cu multe dezmăgiri. Tocmai de aceea, ar fi bine să limiteze riscurile, să facă o curățenie generală în anturajul toxic și să-și acorde mai mult timp pentru reflecție și odihnă.

COCOȘUL – elegant, plin de viață și de căldură, nu va lăsa pe nimeni indiferent. Cocoșul este profund și are excelente abilități manageriale, mai ales atunci când vine vorba de propria afacere. Și, chiar dacă nu excelează la capitolul tact și diplomație, este loial și sincer. În 2019, Cocoșii se vor vindeca de unele răni din trecut și vor reuși să-și îndeplinească aspirațiile cele mai adânci. O perioadă lungă de acum înainte, nativii acestei zodii pot conta pe noroc, așa că vor călători mai mult, vor avea parte de întâlniri fructuoase și de investiții profitabile.

 

V-ar putea interesa și:

Câteva rezoluții pentru 2019 – partea I

Câteva rezoluții pentru 2019 – partea a II-a

 

Loading...