Vedete

Actorul Tom Hanks și-a oferit sângele, pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19

Vaccinul s-ar putea numi „Hank-ccine”, a glumit actorul

Celebrul  Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, s-au numărat printre primele vedete infectate cu SARS-CoV-2. Cei doi au luat boala la începutul lunii martie, în timp ce se aflau în Australia. Din fericire, nu au avut simptome foarte severe, iar după recuperare și perioada de carantină, s-au putut întoarce acasă, la Los Angeles.

Acolo, actorului i-a venit ideea să contribuie și el la lupta  împotriva noului coronavirus, așa că și-a oferit sângele, purtător de anticorpi, pentru a ajuta la dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19.  Tom Hanks a  glumit pe această temă, într-un podcast, spunând că are și un nume gata pregătit pentru noul vaccin: „Hank-ccine”!

Acum, cele două vedete se simt foarte bine, dar actorul a povestit că soția sa, Rita Wilson „avea febră mare și și-a pierdut simțul gustului și al mirosului. Practic, timp de trei săptămâni, s-a alimentat forțat, pentru că nu se putea bucura deloc de mâncare”.

Alături de Tom Hanks, foarte multe celebrități au contribuit într-un fel sau altul, la această cauză. Multe dintre ele au donat sute, sau chiar milioane de dolari pentru cercetări științifice, altele pentru hrana persoanelor cu venituri mici, sau, pur și simplu, au citit povești pentru copiii nevoiți să rămână închiși în case.