Vedete

Adelele dedică un concert Angelinei Jolie şi lui Brad Pitt, care au anunţat că divorţează

Adele a dedicat concertul pe care l-a susţinut marţi seară la Madison Square Garden, în New York, lui Brad Pitt şi Angelinei Jolie, declarând că despărţirea lor marchează „sfârşitul unei ere”, potrivit Entertainment Weekly.

Adele a dedicat concertul pe care l-a susţinut marţi seară la Madison Square Garden, în New York, lui Brad Pitt şi Angelinei Jolie, declarând că despărţirea lor marchează „sfârşitul unei ere”, potrivit postărilor fanilor ce se aflau la concert, relatează Entertainment Weekly.

De asemenea, cântăreaţa britanică a vorbit audienţei despre despărţirea care i-a inspirat albumul de succes „21”:

„Acest concert e un fel de terapie în grup. Ştiu cum e să te desparţi de un om pe care-l iubeşti”, a declarat Adele la concertul susţinut marţi în New York.

Actriţa Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de actorul Brad Pitt, soţul ei vreme doi ani şi partener încă din 2005, a declarat avocatul vedetei marţi, semnalizând destrămarea unuia dintre cele mai strălucitoare şi puternice cupluri de la Hollywood.

Jolie a cerut cutodia exclusivă a celor şase copii ai cuplului, însă Brad Pitt va cere în instanţă să aibă „custodie fizică partajată”, deoarece îşi doreşte să fie prezent în viaţa copiilor săi.

Mai multe dezvăluiri au fost făcute de surse apropiate vedetelor, după vestea divorţului. Angelina l-ar acuza pe Brad Pitt de un comportament agresiv şi de consum de alcool şi droguri, însă sursele declară că informaţiile sunt „minciuni maliţioase”.

Sursa: Mediafax

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.