Frumuseţe

Ai avut o noapte grea? Iată câteva trucuri ca să arăți și să te simți cât mai trează dimineața

Fiecare dintre noi  ne-am confruntat la un moment dat cu o noapte de insomnie (sau nenumărate), iar dimineața ne-am trezit cu o durere crâncenă de cap și ochii mici și înroșiți de oboseală. Ce este de făcut într-o asemenea situație,  pentru a putea, totuși, face față unei zile pline de sarcini și obligații?  Apă rece pe față, un smoothie verde energizant și o cană bună de cafea, vor fi de mare de ajutor. Dar mai există și alte arme secrete la care puteți apela:

  • Folosiți atunci când faceți duș, un gel care să conțină arome citrice sau de brad – acestea au un puternic efect revigorant
  • Dacă timpul vă permite să zăboviți mai mult timp la duș, atunci frecați-vă bine tot corpul cu o perie specială cu coada lungă (ca să ajungeți și pe spate), sau cu o mănușă aspră. Această operațiune vă va ajuta să vă treziți mai repede și va fi o adevărată infuzie de energie.
  • Folosiți uleiuri esențiale cu arome puternice, fie ca să vă masați încheieturile mâinilor, fie să le pulverizați în încăpere. Un efect foarte bun vor avea uleiul de rozmarin, ghimbir sau mentă.
  • Folosiți creme de față și de ochi proaspăt scoase din frigider, iar dacă aveți timp, stați măcar 5 minute cu două felii de castravete așezate pe ochi.
  • Chiar dacă nu vă place să vă machiați prea tare, sau nu stați bine cu timpul dimineața, nu renunțați la un fard de obraz cremos, care o să vă redea imediat aspectul proaspăt al feței.
  • La fel de important este și un fard corector, aplicat strategic exact pe zonele unde aveți probleme: sub ochi, în jurul nasului, în colțurile gurii și oriunde aveți pete de roșeață.
  • De asemenea, atunci când aveți ochii obosiți, este foarte important să aplicați un creion de culoare deschisă (bej sau alb) în interiorul pleoapei inferioare, să folosiți un cleștișor de întors genele și, neapărat, un rimel de alungire.

Să sperăm că toate aceste trucuri vă vor ajuta să vă simțiți revigorate și să arătați ca și cum ați fi dormit adânc!

Cinci alimente de evitat seara, înainte de culcare!

Suferi de insomnie? Află cauzele acestei afecțiuni și cum poți să-ți îmbunătățești calitatea somnului

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.