Featured Vedete

Anamaria Prodan le ataca pe asa zisele vedete care poarta genti care imita branduri celebre

Anamaria Prodan le ataca pe asa zisele vedete care poarta genti care imita branduri celebre si le indeamna sa mearga la munca.

Anamaria Prodan, replica acida la adresa tinerelor din mediul urban care spun ca traiesc in lix, dar au genti fake. Sotia antrenorulu Laurentiu Reghecampf mentioneaza ca acest comportament este jignitor si ca persoanele care isi doresc genti si haine de firma trebuie sa munceasca pentru ele.

„Eu cred ca trebuie sa muncesti ca sa iti permiti o astfel de geanta, trebuie sa stii sa o porti, sa ai atitudinea adecvata sa porti o astfel de geanta. Oamenii care isi cumpara fake-uri nu pot depasi un anumit nivel”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

De asemenea,impresara spune ca nu orice femeie isi permite sa isi cumpere o geanta de lux si crede ca multe dintre aceste “dive” sunt femei usoare, care primesc atentii de la diversi barbati.

„Romania, 99% din femeile astea poarta fake-uri. Mai ales astea pe care le iau o noapte si iti dau o geanta. Sunt unele care pun botul la asa ceva. E plina China, e plin si Dubai-ul de fake-uri, daca vrei. Te duci si le iei cu 30 de dolari”, a mai aspus Anamaria Prodan.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.