Featured Vedete

Andreea Marin își sărbătorește ziua de naștere! Frumoasa prezentatoare se menține frumoasă și peste ani

Astăzi este o zi foarte importantă pentru cunoscuta prezentatoare TV Andreea Marin! Vedeta își sărbătorește ziua de naștere! Iată ce anunț a făcut cu puțin timp și câți ani împlinește!

Fără doar și poate Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, iar de-a lungul anilor a reușit să se mențină mereu o femeie frumoasă, dar discretă în ceea ce privește viața sa persoanală, însă destul de activă atunci când vine vorba despre viata profesională.

Deși a trecut mult timp de când prezenta emisiunea TV care i-a adus succesul, iată că vedeta a reușit să rămână la fel de plăcută de public și peste ani, iar astăzi pentru ea e o zi cu adevărat specială.

Andreea Marin își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Încă de noaptea trecută, Andreea Marin a postat pe pagina sa de socializare o fotografie însoțită de un mesaj special în care i-a anunțat pe fanii săi că astăzi își sărbătorește ziua de naștere.

Aceasta a ținut să le transmită acestora că vârsta e doar un număr, căci dacă nu știți câți ani împlinește astăzi, ei bine chiar vedeta a anunțat!

Aceasta are 46 de ani, însă dacă n-am știi acest lucru cu siguranță nimeni nu i-ar da vârsta aceasta, căci reușește să se mențină mereu tânără și în formă, indiferent de timpul care trece atât de repede.

”46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de socializare!

Andreea Marin iubește din nou!

Chiar dacă știm cu toții că pe plan amoros nu a stat tocmai bine, iar de-a lungul timpului a trecut prin mai multe despărțiri, iată că vedeta se iubește de ceva vreme cu un bărbat care o face foarte fericită și care i-a adus din nou zâmbetul pe buze!

În ceea ce privește relația cu acesta e destul de discretă și se afișează cu el de puține ori, însă deja totul e foarte serios, iar prezentoarea TV a anunțat că și-ar dori să devină din nou mamă!

Vă reamintim că vedeta are deja o fetiță, Violeta, care a împlinit vârsta de 14 ani în acest an. Micuța vine din relația cu Ștefan Bănică Jr. cu care prezentatoarea TV s-a iubit în trecut, dar cu care a decis că e timpul să pună stop mariajului!

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.