Eveniment Featured

Antonia și Alex Velea au fost implicați într-un scandal de proporții, iar de acum replicile au început să curgă de la zi la zi

Știm cu toții că anul 2020 nu a fost unul prea ușor pentru Alex Velea și Antonia, lăsând la o parte pandemia care a afectat pe toată lumea! Cei doi au fost implicați într-un scandal de proporții, după ce Lino Golden și Mario Fresh au decis să rupă orice prietenie cu ei.

În ultima perioadă Antonia și Alex Velea au fost implicați într-un scandal de proporții, iar de acum replicile au început să curgă de la zi la asta, asta după ce Lino Golden, dar și Mario Fresh au decis să rupă orice legătură cu artistul care i-a făcut consacrați, după ce au mărturisit că nu se mai regăsesc cu stilul lui muzical!

Reacția dură a Antoniei, după ce mulți au judecat-o pe ea și Alex Velea!

Ei bine, iată că certurile nu s-au terminat nici până astăzi, iar în urmă cu puțin timp Antonia a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj tranșant și dur pentru toți care care o judecă pe ea, pe Alex Velea, dar și pe cei care au decis să abordeze un alt stil muzical, cel apropiat de manele!

Cântăreața nu s-a mai putut abține, iar pe Instastory a publicat postarea dură prin care le spune tuturor că sunt niște frustrați și că doar comentează, însă fără a face ceva în acest sens!

”Sunteți prea frustrați, pardon, prea adevărați pentru unii dintre noi. Aia e, n-avem ce să facem, aștia suntem noi, niște maneliști…”, a fost doar o parte din mesajul publicat de Antonia, și pe care îl găsiți în galeria foto!

Cum a răspuns Alex Velea, după ce Lino i-a declarat ”război”

După ce mai multe zile, anul trecut, Lino a transmis cuvinte dure la adresa lui Alex Velea, cântărețul nu a putut să mai accepte nimic și i-a răspuns imediat. În scurt video publicat în mediul online, iubitul Antoniei, i-a mărturisit acestuia că a încercat mereu să-l protejeze și să-l apare, dar iată că acum chiar el i-a devenit victimă!

”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme.” , a scris Velea.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.