Vedete

Are un corp perfect la 49 de ani. Cum s-a lăsat pozată Claudia Schiffer – FOTO

Dupa 30 de ani de modelling, Claudia Schiffer a ales sa vorbeasca deschis despre cariera sa, criticile primite de-a lungul anilor si ce inseamna pentru un model sa imbatraneasca.

Protagonista a copertei ELLE Marea Britanie, regina podiumurilor si-a comparat statutul de „top-model original” cu unul de star rock. Ea a povestit ca in anii ’90, a avut paznici care ii protejau inclusiv lenjeria intima, scrie peroz.ro.

Claudia a cunoscut faima dupa ce a fost descoperita intr-un club de noapte din Dusseldorf. Desi planuia sa devina avocat, a renuntat la studii si a devenit rapid unul din cele mai solicitate top-modele, prezentand pentru marci ca Chanel, Guess sau Balmain.

„A fost o nebunie. Nu reuseam sa urc intr-o masina decat daca imi croia cineva drum inainte. Oamenii faceau gauri in corturile de la prezentari pentru a ma poza. Aveam garzi de corp la toate prezentarile si imi pazeau inclusiv lenjeria cand defilam fiindca altfel lucrurile mele dispareau”, a povestit Schiffer.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELLE UK (@elleuk) pe

Originara din Germania, Claudia a recunoscut ca, desi se simte magulita de „complimentele minunate” pe care le-a primit ca persoana publica, este pregatita sa se adapteze vremurilor: „Nu trebuie sa fiu frumoasa toata viata!”.

Dupa aproape trei decenii ca model, ea insista ca este pregatita sa predea legatura catre tanara generatie, mai ales ca s-a impacat cu faptul ca are o varsta.

Nu multi stiu, insa Claudia detine recordul Guinness pentru modelul cu cele mai multe aparitii pe copertele marilor reviste. De-a lungul carierei, a aparut pe prima pagina a peste 1000 de publicatii. Averea ei este estimata la 55 de milioane de dolari.