Eveniment

Armata cară cu camioanele sicriele italienilor ucişi de coronavirus / Strigăt disperat: „O generaţie a murit în 2 săptămâni”

Italia a devenit cea mai afectată ţară din lume de coronavirus în acest moment. Bilanţul tragic a ajuns la aproape 3000 de morţi şi 2200 de persoane în stare critică.

Zona de nord este cea mai afectată, iar crematoriul din Bergamo nu mai face faţă numărului mare de incinerări. O imagine uluitoare a fost surprinsă aseară, cand camioanele armatei s-au aliniat în centrul oraşului pentru a prelua trupurile persoanelor decedate ca să le ducă la crematorii în alte regiuni.

Bergamo este cea mai afectată regiune din Italia de COVID-19, cu 1,640 de persoane decedate până miercuri. Majoritatea decedaţilor sunt bătrâni, peste 75 de ani, relatează Mediafax.

„Într-o lună normală aveam 120 de inmormântări. O generaţie a murit în doar două săptămâni. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva şi îmi vine să plâng”, a declarat Antonio Ricciardi, preşedintele CFB, cea mai mare firmă de pompe funebre din zonă.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.