Frumuseţe

Aveți riduri și coșuri rebele? Încercați acest remediu japonez, care vă redă frumusețea și tinerețea pielii

Aproape toate femeile își doresc să arate mai tinere decât vârsta pe care o au și să se bucure de o piele sănătoasă, fără (prea multe) riduri și coșuri.  Ei bine, astăzi vă oferim rețeta unei măști “furate” de la japoneze, care este extrem de eficientă împotriva problemelor tenului.  Dacă aplicați cu regularitate această mască, pielea voastră va fi netedă, curată și luminoasă. Și nu, nu trebuie să cheltuiți o avere pe ingrediente; practic, aveți în bucătărie tot ceea ce vă trebuie.

Cum se prepară masca: puneți într-o oală trei linguri de orez și adăugați mai multă apă decât ar trebui în mod normal pentru un pilaf. Lăsați să fiarbă până când se înmoaie orezul, apoi strecurați și păstrați apa rezultată. Puneți apoi trei lingurițe din orezul fiert într-un bol, adăugați o linguriță de lapte călduț și una de miere, apoi pasați totul, până când obțineți o cremă fină. Orezul este bogat în vitamine, minerale și aminoacizi. Aplicați cu o pensulă o cantitate generoasă din pasta rezultată pe față, gât și decolteu. Această mască este considerată un miracol de către femeile japoneze, deoarece reglează nivelul de sebum și ajută pielea să devină elastică, fermă și strălucitoare. Lăsați masca să acționeze 15 minute, apoi îndepărtați-o cu apă călduță și tamponați pielea cu apa pe care ați păstrat-o de la orezul fiert și care trebuie ținută în frigider.

Pentru rezultate cât mai bune, puteți aplica această mască zilnic, timp de o săptămână sau două, apoi de trei ori pe săptămână.

 

V-ar putea interesa și:

Află care sunt cele zece secrete ale femeilor japoneze pentru sănătate şi supleţe

Ikigai – conceptul japonez care te ghidează să-ți găsești fericirea și adevăratul scop în viață

 

Loading...