Featured Vedete

”Băiatul de la meteo” a făcut publică prima fotografie în care apare alături de blonda care l-a cucerit de ceva timp

Noul an începe cu surprinze pentru fanii lui Victor Slav. ”Băiatul de la meteo” a făcut publică prima fotografie în care apare alături de blonda care l-a cucerit de ceva timp.

După un an greu pentru toată lumea, dar și după ce și-a ținut viața amoroasă departe de ochii lumii, Victor Slav a decis să intre în 2021 altfel față de cum și-a obișnuit fanii.Fostul Biancăi Drăgușanu a fost mereu un bărbat discret, mai ales atunci când a venit vorba de viața amoroasă. După despărțirea de fosta prezentatoare TV, vedeta a continuat să își caute mare dragoste și se pare că norocul i-a ieșit în cale.

Așa se face că din vara anului 2019, Victor Slav iubește cu foc o blondă, care îi seamănă leit celei care l-a făcut tată. Nu o spunem noi, ci cei care îl urmăresc pe prezentator pe rețelele de socializare.

Și pentru că tot am ajuns la capitol ”rețele de socializare”, ei bine, pe pagina sa de Instagram, în urmă cu doar câteva minute, Victor Slav a publicat cea mai așteptată fotografie. Se pare că tatăl fetiței Biancăi Drăgușanu nu-și dorește să se mai ascundă, motiv pentru care acum și-a oficializat public relația. Nu o mai lungim și vă spunem că vedeta a postat prima fotografie în care apare alături de iubita sa, în dreptul căreia a lăsat și un mesaj, semn că astfel de lucruri se vor mai întâmpla pe viitor.

”Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune”, a scris Victor Slav în dreptul fotografiei în care apare alături de iubita sa.

Însă, imediat după ce el a făcut pasul cel mare, fanii nu au pierdut nicio clipă și au înroșit butonul de like, dar au avut și câteva reacții. Admiratorii au observat că lui Victor îi plac femeile înalte, blonde, cu ochi albaștri și trecute pe la medicul estetician.

”Tot pe stilul…”, ”Tu sigur ai un tip de femeie”, ”Wow”, ”Frumoșilor”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îl urmăresc pe fostul ”băiat de la meteo”.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.