Featured Vedete

Bat clopote de nuntă pentru Fuego? Artistul, pregătit să facă pasul cel mare

Surprize, surprize pentru Fuego în noul! Bat clopote de nuntă pentru Paul Surugiu? Artistul, pregătit să facă pasul cel mare! Ce declarații a făcut? A uimit pe toată lumea!

Fuego nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare, fiind fără îndoială unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. O voce de aur, o prezență sublimă și un cântăreț în adevăratul sens al cuvântului, Paul Surugiu are planuri mari pentru anul 2021. Printre ele, de ce nu, chiar să facă marele pas și să se căsătorească!

Bat clopote de nuntă pentru Fuego? Artistul, pregătit să facă pasul cel mare

Chiar și așa, artistul este de părere că trebuie să lase lucrurile să vină de la sine și nu forțează nimic din ceea ce nu este dat să fie. De asemenea, Paul Surugiu susține că nu este genul de persoană care să-și planifice viața în etape și așteaptă să fie surprins de fiecare dată.

”Viața în general este într-o continuă schimbare. Nu știm ce va fi mâine și nici nu putem planifica asta în vreun fel anume. Cu atât mai mult acum, într-o perioadă a nesiguranțelor, nu avem cum să știm ce ne rezervă viitorul, ce bucurii sau tristeți, ce planuri are cu noi. Eu nu mi-am planificat niciodată viața în etape clare, concrete și-am lăsat-o mereu să mă surprindă.”, a declarat Fuego pentru playtech.ro.

Fuego: ”Mereu am lăsat ca lucrurile să curgă de la sine”
Paul Surugiu spune că are nevoie doar de sănătate pentru ca toate lucrurile să-i meargă ca pe roate. De asemenea, Fuego consideră că atunci când nu își face planuri, nu ajunge să fie dezamăgit sau mai rău, decepționat în dragoste. Drept urmare, Fuego trăiește clipa și se bucură de fiecare bucată din viața lui, așa cum știe el mai bine.

”Cu atât mai puțin o voi face acum. Dacă sunt sănătos, viața are o mulțime de momente interesante pregătite pentru mine, fără a face eu ceva în mod firesc în această privință! Mereu am lăsat ca lucrurile să curgă de la sine și până acum nu am fost dezamăgit sau decepționat, pe nici un plan! Așadar, trăiesc clipa și mă bucur de fiecare bucată în parte din existența mea!”, a mai adăugat artistul.