Actual

Becoming a mom și being a mom – Clessidra și ale sale produse destinate mămicilor

În aventura pe care urmează să o experimentezi ai nevoie de câteva produse ce te vor face să te simți mai bine. Unii îți vor recomanda pernele mari, pentru odihnă sporită, alții hainele largi. Nu uita și de ceea ce porți pe sub haine. Merită să descoperi ce are Clessidra în oferta sa.

O femeie trece de-a lungul timpului prin transformări mari și prin fluctuații de greutate și dimensiuni. Este cu atât mai firesc asta, cu cât vorbim despre perioada de sarcină sau cea post partum. Dar ca răspuns al nevoilor unei femei și când vine vorba despre aspectul corpului său avem acum lenjerii modelatoare, centuri postnatale și tot felul de produse care ajută la extra confort și un contur plăcut al taliei.

Ce ai nevoie de la Clessidra când ești însărcinată

Specialiștii vorbesc despre perioada de pregătire pentru venirea pe lume a unui bebeluș ca fiind perioada de nesting. Te va preocupa însă și cum te simți. O centură reglabilă pentru sarcină avansată este ideală. O regăsești în stocul de la Clessidra. Presupune să îți usurezi senzația de abdomen voluminos și să eliberezi presiunea și implicit durerea din zona spatelui.

Nici bustierele nu sunt de omis. Acestea sporesc confortului când bustul începe să se mărească parcă ireal de mult. În versiunea celor de la Clessidra le vei găsi ca fiind multifuncționale, utile și în perioada de alăptare. Mult mai comodă, fără balene și închidere care te provoacă să îți testezi mișcările, bustierele sunt recomandate a fi purtate în detrimentul clasicelor sutiene pe tot parcursul sarcinii.

Ce ai nevoie de la Clessidra după sarcină

Perioada post partum poate fi una destul de complicată. Au loc fluctuații hormonale și schimbări corporale ce pot face orice femeie să se simtă body insecure. Dacă simți nevoia de un mic ajutor, atunci centurile postnatale pot fi o soluție. În mod firesc, oricărei femei după naștere ii este recomandată o centură sau corset, care să ajute la retracția uterului și prin compresie să retragă, deci, și zona abdominală.

De altfel una din cele mai frustrante probleme ale unei mămici în primele sale luni după naștere se referă la burtă. Centura postnatală cu chilot creează compresie, aplatizează și este recomandată mai ales celor care au trecut prin operația de cezariană. Cu scai pe laterale, la purtare poate fi ajustată, pentru o potrivite fixă.

Tot de aici poți alege și bustiera potrivită și pentru alăptat. Realizată dintr-un material fin ce parcă răsfață pielea, oferă o bună susținere a bustului și are pe ambele părți deschidere, pentru ca la alăptare să fie util.

Oricând după perioada critică de refacere după sarcină un corset cu grad divers de compresie poate fi soluția pentru a remodela talia. Poartă-l când faci sport sau pur și simplu în orice moment al zilei. Orice efort în acest sens, de a modela silueta ca înainte de sarcină, nu va rămâne nerăsplătit.

Accesează clessidra.ro și descoperă toate produsele.

Contact:

contact@clessidra.ro

0730.612.141 / 0752.094.324