Frumuseţe

Beneficiile masajului facial, plus un video demonstrativ

Trebuie să știți că și mușchii faciali trebuie antrenați, ca și ceilalți mușchi ai corpului, dacă vreți să încetiniți cât mai mult timp posibil procesul de îmbătrânire și să preveniți apariția ridurilor, lăsarea pielii, sau bărbia dublă. Tocmai de aceea, mai ales de la o anumită vârstă, ar trebui să introduceți masajul facial în rutina voastră zilnică de îngriire. Nu vă răpește mai mult de câteva minute, iar beneficiile sunt uimitoare.

  1. Detensionează mușchii faciali. Atunci când aceștia sunt tensionați, probabilitatea apariției ridurilor este mult mai mare, tocmai de aceea ei trebuie masați zilnic. Timpul dedicat acestui procedeu depinde de tipul de ten. În cazul tenului gras sunt de ajuns doar câteva minute pe zi, în timp ce în cazul unui ten uscat, masajul trebuie să dureze ceva mai mult. Mișcările trebuie să fie blânde, nu trageți de piele și, în general, trebuie să mergeți circular și ascendent, pentru că vrem să luptăm împotriva gravitației.
  2. Îmbunătățește circulația la nivelul feței.
  3. Prin masaj puteți obține un lifting natural. Stimularea mușchilor prin masajul regulat ajută la oxigenarea zonei, iar asta ajută la prevenirea îmbătrânirii, prin creșterea colagenului.
  4. Permite produselor să se absoarbă mai bine în piele. Cremele, uleiurile de față, sau orice produse folosiți voi pentru îngrijirea tenului, vor fi mult mai eficiente dacă, după aplicare, faceți un masaj facial.
  5. Veți arăta mai tinere. În timp, prin masaj, pielea voastră va fi mai netedă și mai luminoasă, trăsăturile mai ferme, iar ridurile mai puțin vizibile.

 

Iată și un video cu o demonstrație de masaj facial, care nu vă răpește decât 5 minute și jumătate.

 

V-ar putea interesa și:

Remedii simple și ieftine pentru cearcăne

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.