Eveniment

„Black Friday” la rochii de mireasă

În luna octombrie, Expo Transilvania găzduiește cea de-a 14-a ediție, de toamnă, a acestui eveniment expozițional. 

Salonul mireselor este un târg al reducerilor la rochii de mireasă, o avanpremieră pentru colecțiile și trendurile 2017 din industria nunților, foarte bine reprezentat la secțiunea de rochii de mireasă la prețuri promoționale.

Salonul oferă celor peste 70 de firme participante din țară, posibilitatea de a expune: rochii de mireasă, costume de ceremonie, invitații de nuntă, săli de nunți, verighete, rochii de gală, servicii foto-video, decorațiuni, sonorizare, cosmetice și saloane de înfrumusețare, orchestre, interpreți, muzică ambientală, cursuri de dansuri de societate și dansuri populare, agenții organizatoare de nunți și evenimente speciale, limuzine.

Timp de 4 zile, organizatorii vor pregăti publicului vizitator și un program de manifestări conexe menite să-i inspire, să-i ajute pe viitorii miri în a face alegerile potrivite pentru nunta lor si, de ce nu, să le ofere ocazia de a participa la concursuri dotate cu numeroase premii.

Târgul va găzdui deja tradiționalul concurs cu premii „Mirii anului 2017″, și, în premieră „Black Friday la rochiile de mireasă” unde, cea mai scumpă rochie va avea prețul de 1000 Ron.

Tot în premieră va avea loc și Workshop-ul „No stress wedding” by Dana Roșu, de la Love Story Events.

„Va fi un workshop atipic. Ne vom relaxa, ne vom juca, vom învăța că emoțiile sunt bune și mai ales de ce. Vom avea parte de o – prima ședința- , de o discuție ca de la femeie la femeie, de la mireasa la wedding planner și vom stabili unele principii sănătoase pe baza cărora ne putem ghida în timpul organizării. Visele fiecărei mirese pot deveni realitate și fără prea mult stres . Vă aștept  în cadrul work-shopului unde vom începe să clădim împreună cele mai frumoase vise!”, a declarat Dana Roșu, wedding planner.

Pe scena amplasată în centrul expoziției vor avea loc spectacole de muzică și tradiții populare de nuntă; demonstrații de dansuri de societate, dansul mirilor, soliști, cvartete, prezentare rochii de mireasă etc.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.