Vedete

Britney Spears dezvăluie că a făcut un avort în timpul relaţiei cu Justin Timberlake

Foto: depositphotos.com

Cântăreaţa Britney Spears povesteşte, într-o carte de memorii care urmează să fie lansată în curând, că a recurs la un avort după ce a rămas însărcinată cu starul pop Justin Timberlake, în perioada în care cei doi artişti au avut o relaţie la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, potrivit unor fragmente publicate marţi în revista People.

Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, povesteşte în cartea ei autobiografică ”The Woman in Me” că sarcina ”a fost o surpriză” şi că ea a dorit să păstreze copilul, dar a fost de acord cu o întrerupere de sarcină la insistenţele lui Justin Timberlake, informează Reuters, preluat de Agerpres.

”Îl iubeam atât de mult pe Justin. Mereu mă gândeam că vom avea o familie împreună într-o bună zi”, a scris Britney Spears. ”Justin nu a fost cu siguranţă fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil, că eram mult prea tineri”.

Dacă decizia ar fi ţinut doar de ea, a adăugat cântăreaţa, ”nu aş fi făcut asta niciodată. Dar Justin era atât de sigur că nu dorea să fie tată”. Vedeta pop a descris acest episod ca unul ”dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-am experimentat în viaţa mea”.

Reprezentanţii cântăreţului Justin Timberlake, în vârstă de 42 de ani, nu au dat curs deocamdată invitaţiei transmise de Reuters pentru a face declaraţii pe această temă.

Justin Timberlake şi Britney Spears, care s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii de televiziune pentru copii ”The Mickey Mouse Club”, au ajuns în atenţia tabloidelor după ce au format un cuplu timp de trei ani, pe când aveau vârste de 19-20 de ani, după care s-au despărţit brusc în anul 2002.

Presa americană a chestionat-o fără încetare pe Britney Spears în legătură cu virginitatea ei, iar Justin Timberlake a afirmat că, în urma relaţiei intime cu artista, a compus melodia ”Cry Me a River”, în care a sugerat că fosta lui iubită i-a fost infidelă.

În 2021, după difuzarea unui documentar de televiziune despre Britney Spears care includea un segment despre umilinţele suferite de cântăreaţă din partea presei după încheierea relaţiei sale cu Justin Timberlake, cântăreţul i-a prezentat public scuze pentru ”dezamăgirea” pe care i-a produs-o.

Artista pop a devenit apoi mama a doi băieţi, în prezent în vârstă de 18 şi de 17 ani, cu cel de-al doilea soţ al ei, Kevin Federline, cântăreţ şi dansator, cu care cântăreaţa a fost căsătorită timp de doi ani.

În aprilie 2022, Britney Spears a anunţat că era însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar tatăl era logodnicul ei din acea vreme, Sam Asghari, însă cântăreaţa a dezvăluit în luna următoare că a pierdut sarcina. Ea şi Sam Asghari s-au căsătorit în iunie 2022, dar în august anul acesta, Asghari a cerut divorţul după un mariaj de 14 luni.

Volumul de memorii semnat de Britney Spears, aşteptat cu mare interes, va fi lansat la doi ani după ce vedeta a ieşit de sub tutela judiciară de 13 ani a tatălui ei, Jamie Spears. Tutela i-a controlat viaţa personală, cariera şi averea de 60 de milioane de dolari începând din 2008 şi până la anularea ei în instanţă, în noiembrie 2021.

Titlul volumului de memorii face referire la un fragment din cuprinsul cărţii în care Britney Spears a scris următoarea frază: ”Femeia din interiorul meu a fost reprimată mult timp. Trebuia să fiu dezlănţuită pe scenă, aşa cum mi-au spus să fiu, şi să fiu un robot în restul timpului”.

Cartea va fi lansată pe 24 octombrie de Gallery Books, un imprint al editurii Simon and Schuster.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.