Sănătate

Căderea părului și unghiile casante pot fi semne ale îmbolnăvirii glandelor suprarenale! Vă propunem un remediu eficient pentru această problemă

Ați observat că în ultima vreme vă cade părul, unghiile sunt fragile și se rup foarte ușor, iar insomniile s-au întețit? Toate acestea sunt semne că aveți unele carențe în organism, pe care le puteți ameliora printr-o alimentație corectă, sau, mai grav,  că aveți probleme cu glandele suprarenale.

Acestea se găsesc deasupra rinichilor noștri și, potrivit specialiștilor, au funcția de a produce mai mulți hormoni, printre care care și adrenalina. Acești hormoni sunt responsabili cu reglarea metabolismului, a presiunii sângelui, cu întărirea sistemului imunitar și ajută organismul să facă față stresului. Orice disfuncționalitate a acestor glande suprarenale poate duce la o mulțime de probleme de sănătate, printre care și cele menționate mai sus.

Totuși, nu trebuie să fiți prea îngrijiorate, deoarece există un remediu simplu, uşor de preparat acasă, pentru a  îmbunătăți funcționarea acestor glande.

Pentru asta trebuie să faceți rost de următoarele ingrediente:

  • nuci braziliene
  • miere de cea mai bună calitate
  • stafide
  • frunze uscate de pătrunjel
  • rădăcină de ghimbir.

Ideea este că trebuie să mărunțiți și să amestecați bine toate ingredientele. Veți obține o pastă din care trebuie să mâncați câte două linguri în fiecare dimineață, pe stomacul gol, de 2-3 ori pe săptămână, pentru a restabili balanța organismului vostru. În scurt timp, veți observa că veți dormi mult mai bine nopțile, iar unghiile și părul își vor recăpăta sănătatea.

Pentru sănătatea părului și creșterea lui rapidă sunt foarte eficiente și masajele scalpului cu ceai concentrat de rozmarin.

“Aur” pentru piele, păr şi sănătate: Uleiul de Argan

Suferi de insomnie? Află cauzele acestei afecțiuni și cum poți să-ți îmbunătățești calitatea somnului

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.