Featured Vedete

Care este adevărata legătură dintre Adriana Antoni și Ilie Năstase. Acum s-a aflat totul

Adriana Antoni are sute de fani în toată România, cât și peste hotare, însă puțini știu care este legătura dintre ea și Ilie Năstase. Celebra cântăreață a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre fostul tenismen! Iată ce a spus despre acesta!

Adriana Antoni stă pe un fotoliu albastru. Artista e îmbrăcată într-o rochie crem și dă un interviu pentru Antena Stars.
Ce legătură există între Adriana Antoni și Ilie Năstase

Adriana Antoni este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. De când s-a lansat în industria muzicii, faimoasa artistă reușește să-i încânte pe toți cu vocea ei inegalabilă, indiferent de evenimentul la care participă.

Ce legătură există între Adriana Antoni și Ilie Năstase

Recent, Adriana Antoni a scos la iveală mai multe detalii inedite legate de viața ei de artistă. Printre ele s-a numărat și legătura ei cu… Ilie Năstase. Frumoasa cântăreață a povestit că fostul mare tenismen a apărut într-un videoclip de-al ei, de care a fost foarte încântată.

În cadrul filmărilor, potrivit spuselor Adrianei Antoni, Ilie Năstase juca rolul tatălui și scria o scrisoare adresată fiului ei. Chiar dacă a trecut ceva vreme de la lansarea videoclip-ului, artista a spus că a păstrat și acum textul realizat de fostul sportiv.

„Ilie Năstase este un om foarte drăguț. În timpul filmărilor joacă rolul de tată. În videoclipul meu și scrie o scrisoare spre fiul lui. Eu am păstrat acea hârtie, pentru că mi s-a părut foarte interesant”, a mărturisit Adriana Antoni pentru „Antena Stars”.

Fostul tenismen a apărut într-unul dintre videoclipurile ei
Totodată, Adriana Antoni a vorbit și despre admirația pe care i-o poartă Irinei Loghin, numind-o „marea doamnă a cântecului românesc”. Faimoasa artistă a spus despre aceasta că este mândră și bucuroasă că sunt prietene, iar relația lor a început din aceeași pasiune pentru muzică.

„Prima întâlnire cu marea doamnă a cântecului românesc o spun cu drag și emoție în suflet… Vorbim despre o legendă vie și mă bucur foarte mult că suntem contemporani și sunt prietenă cu acest suflet frumos de la care am de învățat atâtea lucruri frumoase și le port în suflet. Prietenia noastră a început din dragostea noastră de cântec”, a continuat ea.

Cântăreața este bună prietenă cu Irina Loghin
În continuare, Adriana Antoni a declarat că obișnuia să se plimbe sau să facă sport alături de Irina Loghin, pentru a-și împărtăși diverse impresii sau întâmplări și totodată pentru a-și menține sănătatea. Legat de prima lor întâlnire, artista a declarat că era extrem de emoționată înainte să o vadă și deși avea să-i spună atât de multe lucruri, aceasta a muțit când a auzit-o cât de frumos îi vorbește.

„Eu cu doamna Irina Loghin umblam împreună pentru a face sport, pentru a vorbi. Despre prima mea întâlnirea cu doamna Irina… Am știut că o să fie în acel spectacol și m-am dus pregătită cu atâtea cuvinte frumoase. Când am ajuns aproape de scenă, mai aveam câțiva pași să ajung la dânsa și ea a început să vorbească spre mine și să îmi spune atâtea cuvinte frumoase și călduroase și am muțit. Eu nu am mai putut să zic nimic”, a mai spus artista.

Cât despre copilărie, Adriana Antoni a spus că a fost o perioadă extrem de frumoasă, deoarece s-a bucurat atât de iubirea părinților cât și de cea a bunicilor. Având în vedere amintirile frumoase pe care le are, vedeta a mărturisit că nu s-ar muta niciodată din România.

„Am avut o copilărie frumoasă, nu simțeam lipsa a nimic, pentru că ne bucuram de tot ce găteau mama noastră și bunicile noastre. Sunt româncă și mă mândresc cu asta. Nu m-am gândit niciodată să plec din România. Nu o să poată înlocui nimeni niciodată locurile din copilărie și oamenii cu care am crescut”, a mai mărturisit vedeta.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.