Eveniment Featured

Carmen de la Sălciua demonstrează din nou că este o femeie puternică! Cum a trecut vedeta peste mariajul cu fostul soț?

Carmen de la Sălciua demonstrează din nou că este o femeie puternică! Cum a trecut vedeta peste mariajul cu fostul soț? Ce spune despre copil? Artista își dorește să devină mămică!

Când spui Carmen de la Sălciua, gândul îți zboară fără doar și poate la una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din România. O prezență sublimă, o voce de aur și mereu cu zâmbetul pe buze, de-a lungul timpului viața a încercat-o dur pe artistă, mai ales atunci când a divorțat de bărbatul alături de care credea că va rămâne pe vecie.

Cum a trecut Carmen de la Sălciua peste mariajul cu fostul soț? Ce spune despre copil

Și dacă vă gândeați că i-a fost ușor, ei bine, vă înșelați amarnic! Cum își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, recent, frumoasa artistă a organizat pe contul de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, pentru a le satisface toate curiozitățile celor care o iubesc și care au fost lângă ea din momentul în care a debutat în industria muzicală. Printre zecile de întrebări primite, un fan a vrut să știe cum a reușit manelista să treacă peste divorțul de fostul său soț.

Mai sinceră ca niciodată, Carmen de la Sălciua nu s-a sfiit să recunoască că a trecut prin momente dificile în perioada respectivă. Cu toate că au mai existat tentative de împăcare după divorțul de fostul soț, știți vorbea aceea, ”ciorba reîncălzită nu mai are același gust”. Așa a fost și în cazul lor, iar acum, frumoasa vedetă este fericită pentru fostul său partener și îi urează tot binele din lume.

”A fost greu, au existat după divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat. Mă bucur că acum lucrurile s-au așezat în viața lui și îi doresc bine. Să fie fericit. Are o femeie frumoasă alături și vine pe drum și un omuleț”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua: ”Un copil sau mai mulți”

Iar asta nu este tot! Cei din mediul online nu s-au lăsat cu una, cu două și au întrebat-o pe celebra manelistă dacă are de gând să devină mămică în viitorul apropiat. Și normal că artista își dorește să intre în rolul de părinte cât mai repede, însă asta nu depinde de ea, ci de partener, care, din păcate, momentan nu există în viața ei.

Carmen de la Sălciua nu vrea nici luna și nici soarele de pe cer, ci își dorește un bărbat responsabil, sigur pe el, dar mai ales, un bărbat care să o iubească, să o respecte și cel mai important, să o prețuiască la adevărata sa valoare.

”Îmi doresc un bărbat responsabil, sigur pe ce vrea și care să mă iubească și să mă respecte cu toată puterea lui, astfel încât să îmi insufle dorința de a-i dărui un copil sau mai mulți!”, a mai adăugat frumoasa artistă.