Featured Vedete

Carmen de la Sălciua și-a provocat fanii de pe rețelele de socializare la o sesiune de confesiuni

Carmen de la Sălciua și-a provocat fanii de pe rețelele de socializare la o sesiune de confesiuni, unde internauții i-au adresat mai multe curiozități, dar și probemele de-ale lor. Unul dintre admiratori i-a mărturisit că este homosexual și abuzat pentru acest lucru, iar răspunsul artistei a fost halucinant.

Carmen de la Sălciua este printre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Piesele ei au ajuns în topurile muzicale și au strâns un număr record de vizualizări. Frumusețea și talentul i-au garantat succesul cântăreței, iar relația cu fanii este una extrem de strânsă. Artista și-a deschis de multe ori sufletul pe rețelele de socializare și a împărtășit cu internauți cele mai intime și neștiute adevăruri despre ea.

De această dată, Carmen de la Sălciua și-a provocat fanii de pe rețelele de socializare la o sesiune de confesiuni, unde internauții i-au adresat mai multe curiozități, dar și probemele de-ale lor. Unul dintre admiratori i-a mărturisit că este homosexual și abuzat pentru acest lucru, iar răspunsul artistei a fost halucinant.

În ultimii ani, subiectul orientării sexuale a fost o dispută continuă în întreaga lume. Au existat multe cazuri de persoane homosexuale abuzate sau batjocorite din acest motiv, cum este și situația unuia dintre fanii lui Carmen de la Sălciua, care i-a spus acesteia disperat că nu știe ce să mai facă, din cauza urii pe care o primește din partea celor din jurul lui. Răspunsul artistei nu a fost tocmai cel așteptat.

„E o destrăbălare asta în ochii lui Dumnezeu! El a lăsat femeia și bărbatul! Noi oamenii ne formăm propriile reguli și legi, iar mai apoi suferim că nu suntem acceptați! Te sfătuiesc să îți îndrepți viața”, i-a transmis Carmen de la Sălciua fanului ei.

Ulterior, după reacția acesteia pe Instagram, alte persoane au considerat că artista ar fi dat dovadă de rasism prin răspunsul ei la întrebarea bărbatului gay. Și de aceastp dată, Carmen de la Sălciua a dat replica.

„Nu sunt nicicum! I-am spus omului ce cred! Cuvântul lui Dumnezeu nu poate fi schimbat printr-o minciuna gen <<suntem liberi să iubim pe cine vrem>>. Poi și atunci poți avea o relație cu orice vietate de pe fața pământului nu? Nu putem face tot ce vrem! Cum ar fi dacă într-o firmă toți angajații fac ce-i taie capul? O harababură și un haos complet! Învățăturile creștine din fericire ne mai opresc (pe unii) din a face chiar ce simt!”, a explicat Carmen de la Sălciua.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.