Actual

Casa curată și lenjeria de pat proaspătă – remediu pentru orice moment în care ești indispus

Puține lucruri mărunte în viață ne aduc un sentiment indescriptibil în suflet și o satisfacție totală. Unul din aceste lucruri este momentul când ai făcut un duș zdravăn după ore de curățenie, după ce ai schimbat lenjeria de pat și te-ai aruncat pe el să tragi un pui de somn.

La prima inspirație a mirosului de balsam de rufe, în combinație cu aerul proaspăt și la fel de înmiresmat din casă, simți că parcă intri într-o transă și încet încet te duci în lumea viselor. Somnul perfect sigur este într-o lenjerie curată, păcat că durează puțin.

Dar, pentru ca tu să ai parte de un somn calitativ, este necesar să ai lenjerii de pat confortabile. Printre cei mai renumiți distribuitori de lenjerii de calitate înaltă, de la branduri cunoscute turcești și chiar și românești, se enumeră și Finette. Aici putem spune că diversitatea este la ea acasă, în lumea lenjeriilor de pat.

De ce contează materialul lenjeriei de pat

Fiecare om este diferit, fiecare are preferințe, chiar și în materie de țesături ale lenjeriilor de pat. Însă, există totuși un material care va rămâne mereu în topul preferințelor, iar acela este bumbacul. O lenjerie de pat din bumbac aduce confort termic în fiecare anotimp. Fiindcă principala sa proprietate pentru care este cunoscut este de a absorbi umezeala, bumbacul este ideal pentru zilele toride. Pe tot parcursul nopții lenjeria va absorbi umezeala în exces, iar tu te vei simți fresh și vei avea parte de un somn calitativ.

De asemenea, bumbacul este cunoscut pentru faptul că este hipoalergenic, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care suferă de alergii sau cărora li se irită repede pielea. O lenjerie din bumbac face față cu succes ani la rândul și la spălări și la utilizări repetate. Este o țesătură trainică, o investiție în sănătate, în somn bun, dar și o economie financiară, tocmai datorită durabilității sale. Vei regăsi la Finette o gamă variată de lenjerii de pat, în diferite dimensiuni, seturi, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Despre modele ce să mai vorbim, aici vei găsi numeroase categorii, cu imprimeuri deosebite sau poate variante clasice, din care să alegi ce se potrivește cel mai bine în dormitor.

Alege și o cuvertură

Aceasta nu are doar rol de decor, oferind un aspect elegant dormitorului și patului. Cuvertura mai are rolul de a proteja lenjeria de decolorare din cauza soarelui, dar și de a împiedica praful să se așeze pe ea. În special dacă aveți copii, cu atât mai mult vă veți dori să dormiți într-un mediu curat cu toții, mai ales dacă suferiți și de alergii. Iar praful cu siguranță se ridică de fiecare dată când aleargă cei mici prin casă, deci cuvertura își va îndeplini scopul și vă va păstra patul curat, ferit de microbi.

Vei regăsi la Finette o gamă largă de cuverturi de diferite nuanțe și modele, perfecte pentru orice design de interior. Printre brandurile de renume pe care le vei regăsi la Finette sunt Ralex Pucioasa și TAC. Accesează pagina oficială www.finette.ro și alege toate cele necesare pentru un somn cât mai odihnitor.

Contact: 0770 213 601