Featured Vedete

Cătălin Scărlătescu a petrecut Revelionul la masa unei foste concurente de la “Chefi la Cuțite”. Cine este concurenta

Cătălin Scărlătescu a petrecut Revelionul la masa unei foste concurente de la “Chefi la Cuțite”. Chiar ea a publicat o fotografie cu juratul pe rețetele de socializare.

Juratul de la Chefi la Cuțite este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Multe concurente merg la emisiune doar pentru a-l întâlni și a-l impresiona pe Scărlătescu. Are 48 de ani, dar încă nu și-a găsit sufletul pereche.

Cu cine și-a petrecut Scărlătescu Revelionul

De curând, Scărlătescu a mers în vizită la Bistrița-Năsăud, chiar la începutul anului, unde juratul de la Chefi al Cuțite s-a revăzut cu o persoană dragă, fostă concurentă de la Chefi la Cuțite.

Scărlătescu s-a întâlnit cu Nina Rus, tânără pe care Cătălin Scărlătescu a admirat-o foarte mult în sezonul 3 Chefi la cuțite, pentru abilitățile ei în bucătărie. „Chef… ți-au plăcut gogoșile??”, l-a întrebat Nina Rus pe Cătălin Scărlătescu, în dreptul unei imagini cu ei doi.

Nina Rus a fost unul dintre concurenții extrem de talentați de la „Chefi la cuțite”, care a avut însă ghinionul să nu ajungă în marea finală. Membră a echipei portocalii, aceasta a fost unul dintre așii lui Florin Dumitrescu pentru cucerirea trofeului din cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Aceasta a dezvăluit că are multe amintiri frumoase de la Chefi la Cuțite și că nu uită de “tachinările” lui Scărlătescu. “Cea mai importantă lecție de viață este că am învățat să am încredere în forțele proprii!”, a declarat aceasta.

După participarea în sezonul 3, aceasta s-a reîntors la Chefi la Cuțite împreunp cu părinții Sia și Dumitru Cira, și băiatul ei Bogdan.

Cei patru au pregătit trei feluri de mâncăruri țărănești: brânzetul oilor, tocăniță de ied la ceaun și prăjitură cu făină de mălai, mâncăruri după rețete de odinioară. De acasă, ea a adus pâinea împletită și cozonacul tradițional, preparate greu de ascuns.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.