Frumuseţe

Câteva trucuri pentru a da volum unui păr foarte fin

Dacă vă numărați printre femeile cu părul foarte fin, atunci știți, desigur, cât de greu este de aranjat și, mai ales, cât de dificil este să-l convingi să stea într-un anumit fel pentru un timp mai îndelungat.  Părul, la fel ca și pielea, trebuie îngrijit în funcție de tipul lui. Așadar, chiar dacă vă luptați cu problema enunțată mai sus, există metode și produse care vă pot ajuta să creați iluzia că aveți o podoabă capilară voluminoasă:

  1. Uscați –vă părul… cu capul în jos. Oricât de banal ar părea acest sfat, să știți că el chiar funcționează.
  2. Folosiți o perie mare rotundă, de calitate, pentru coafare. Și chiar dacă nu aveți multă practică, în timp veți învăța să o manevrați astfel încât să obțineți o coafură cu un volum impresionant. Ideea este să alegeți secțiuni cât mai mici de păr, pentru un rezultat cât mai spectaculos.
  3. Alegeți produse de îngrijire și coafare special destinate tipului vostru de păr. Calitatea produselor alese face diferența! Nu ar strica să vă consultați cu un hairstylist, pentru a vă recomanda cele mai bune șampoane, balsamuri, spume de coafare, astfel încât să nu vă mai faceți probleme cu lipsa volumului.
  4. Folosiți un spray de texturare. Acest produs poate face minuni cu un păr foarte fin. La fel, vă indicăm să folosiți și șampoanele uscate. Acestea dau părului mult volum, ca să nu mai vorbim de faptul că vă scot din impas atunci când nu aveți timp să vă spălați pe cap.
  5. Aplicați produsele de styling de la rădăcină.
  6. Schimbați-vă din când în când cărarea. Acest simplu truc va adăuga instant volum părului vostru.

V-ar putea interesa și:

Mic ghid de îngrijire a pielii în timpul toamnei

Greșeli frecvente care duc la subțierea și deteriorarea părului la femei

 

 

 

 

 

loading...
----------------------
Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.