Actual

Căutați partener de încredere pentru achiziția de echipamente medicale și nu numai?

Fie că vorbim despre industria medicală sau cea Horeca, echipamentele joacă un rol important și orice angajat trebuie să le poarte.

La fel ca în orice altă meserie, personalul medical sau cel din Horeca pune accent pe aspect, iar aici intervine necesitatea purtării de echipamente medicale ce trebuie să îndeplinească la rândul lor câteva criterii importante – aspectul, confortul pe care îl oferă, dar și utilitatea.

Să facem un exercițiu de imaginație. Ajungem în cadrul unui spital sau clinici și avem o programare la un doctor. Personalul medical nu are echipament adecvat. Ce ne inspiră acest lucru? Nu poate avea credibilitate în fața noastră, iar în acest context cu siguranța „haina îl face pe om”.

Acest lucru se întâmplă și în industria Horeca, unde practic personalul reprezintă acel loc și trebuie să facă o impresie bună. Tocmai de aceea operatorii economici optează pentru echipamente specifice, atât pentru personalul din bucătărie, cât și pentru cel care se ocupă cu servirea clienților.

Astfel de echipamente se găsesc în magazinul online SafetyOne, ce vine cu o gamă largă de produse de calitate superioară. Găsiți aici bluze medicale, echipamente pentru industria alimentară, Horeca, veste, halate, ținute business printre altele.

SafetyOne, partener de încredere pentru majoritatea industriilor din România

SafetyOne este un furnizor cunoscut pe piața din România pentru faptul că vine cu o gamă largă de echipamente de calitate superioară, la prețuri excelente.

Având în vedere că aceste echipamente sunt purtate zi de zi, cu siguranță trebuie să fie confortabile și de calitate superioară pentru a rezista cât mai mult în timp.

Cei care lucrează în industria medicală, au un job destul de solicitant. Sunt în permanență în mișcare, astfel că au nevoie și de o încălțăminte cât mai lejeră și confortabilă.

Cei interesați vor găsi aici saboți medicali atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Sunt realizați din piele naturală, cu amortizor pentru șocuri în zona călcâiului. Talpa este din poliuretan și este rezistentă la alunecare. Sunt de asemenea foarte ușori și se găsesc în foarte modele, designuri și culori.

În ceea ce privește echipamentele medicale și cele din alte industrii, majoritatea sunt realizate din bumbac, un material recunoscut pentru proprietățile pe care le are. În primul rând este o țesătură care lasă pielea să respire, nu irită și nu provoacă alergii. În al doilea rând, este un material foarte rezistent în timp, indiferent de numărul de purtări sau de spălări. De asemenea este fin și moale la atingere.

Aceste aspecte contează foarte mult pentru persoanele care poartă aceste echipamente întreaga zi.

Optați pentru produsele de la SafetyOne

SafetyOne a devenit de-a lungul timpului partener de încredere pentru mulți clienți, aceștia fiind mulțumiți de calitatea produselor și de promptitudinea serviciilor oferite.

În plus, pentru eficiență sporită toate produsele pot fi comandate online, prin numai câteva clickuri.

Cei interesați pot descoperi aici produse variate, de calitate, cu designuri inedite la prețuri accesibile. Accesați magazinul online pentru mai multe detalii.

Date de contact:

sales@safetyone.ro