Vedete

Ce mașină conduce Vlăduța Lupău. Vedeta a scos din buzunar 300.000 de euro pentru bolid

Cântăreața Vlăduța Lupău și-a făcut un cadou mult dorit – o mașină de lux. Aceasta a postat o fotografie cu noul său bolid pe rețelele sociale și a scris în dreptul imaginii: ”Bună, frumoasa mea”. După ce și-a îndeplinit visul de a avea o casă superbă pentru familia sa, Vlăduța Lupău a trecut la următoarea dorință, achiziționându-și mașina de lux.

„Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit, dar pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții și un dressing mareee, că, știi, noi, fetele, niciodată nu avem haine și nu avem loc de haine”, spunea Vlăduța Lupău pentru Revista Viva, după ce ea și Adi Rus și-au construit o vilă.

Vlăduța Lupău conduce o mașină de lux marca Bentley pe care a achiziționat-o cu aproximativ 300.000 de euro. Mașina este de culoare albă, cu interior alb și negru. Cântăreața s-a arătat foarte încântată de noua achiziție și a postat o fotografie cu ea pe rețelele sociale, notând: “Bună, frumusețea mea”.

Este cunoscut faptul că Vlăduța Lupău are o pasiune pentru mașinile scumpe și de lux. În urmă cu câteva luni, ea a primit cadou de la soțul său, Adi Rus, un Mercedes roșu cu interior alb, pentru care acesta a plătit 150.000 de euro. Într-un clip, Vlăduța și-a exprimat recunoștința și dragostea față de soțul ei, notând că mașina a venit odată cu cei doi ani de căsătorie.

Pe lângă cariera sa de cântăreață, Vlăduța Lupău este solicitată și pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, botezuri sau petreceri private. Potrivit unor surse, tariful pentru un recital susținut de ea la o nuntă sau un botez poate ajunge până la 5.000 de euro, iar pentru o petrecere privată în care să cânte până dimineața, suma poate ajunge și la 10.000 de euro.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.