Actual

Ce nu știai despre viața de familie a preotului Constantin Necula. Unde lucrează soția lui

Părintele Constantin Necula / foto: basilica.ro

Preotul Constantin Necula este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți preoți din România, datorită prezenței sale televizate și activității pe rețelele de socializare, unde oferă sfaturi utile și vorbește despre religie și viață. În ciuda notorietății sale, a păstrat viața sa personală și familia departe de atenția publică.

Constantin Necula este căsătorit de peste 20 de ani cu Maria Necula, iar cei doi au împreună doi copii: un fiu pe nume Constantin și o fiică pe nume Alexandra. Tatăl și fiica au o pasiune comună pentru muzica rock. Cu toate că este faimos, preotul a reușit să-și protejeze familia de lumina reflectoarelor, oferind doar câteva informații despre aceasta de-a lungul timpului.

Soția preotului, Maria, lucrează la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială din Sibiu și este unul dintre susținătorii săi cei mai importanți. Constantin Necula a vorbit adesea despre căsnicia și familia sa, oferind sfaturi de viață și promovând ideea de egalitate între femei și bărbați.

În ansamblu, Constantin Necula este un om apreciat și respectat în comunitatea sa și își împărtășește în mod deschis învățăturile și experiențele de viață, inspirând și ajutând oamenii din jurul său.

Ce spune preotul despre familia lui

Familia și căsnicia sunt două subiecte des abordate de preotul Constantin Necula, care le dă tinerilor adevărate sfaturi de viață. Preotul a vorbit des și despre familia lui, inclusiv despre egalitatea dintre femei și bărbați, un subiect controversat pentru oameni.

”A-ți iubi soția înseamnă a schimba copilul, a spăla vasele. Chiar și dacă ești popă. Popa-i popă de la ușă încolo. În casă este părintele copiilor săi și soțul soției sale. Asta înseamnă, de fapt, a fi soțul cuiva, a-l însoți în toate. Din nefericire, cele mai frumoase lecții de însoțire le vezi pe patul de moarte.”, a spus preotul.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.